Alfa Romeo Giulietta

Tento 4,35 metrů dlouhý hatchback s rozvorem kol 2,63 metrů, se může pochlubit nejen dokonale propracovanou karosérií se stylovými doplňky, ale také pestrou nabídkou motorů. Kromě běžných verzí bude k dispozici i sportovní varianta Giulietty s výkonem 235 koní. Pojďme se podívat této novince pod kapotu.

Alfa Romeo Giulietta a jeho boční pohled

<!-- -->

Design pod taktovkou Alfy Romeo

Novinka z dílny Alfa Romeo měří na délku 4,35 metrů, na šířku 1,80 metrů a na výšku 1,46 metrů, rozvor náprav činní 2,63 metrů. Vzhled, kterým bezesporu každého zaujme, je dílem Alfa Romeo Style Centre. Přední maska má nezaměnitelné tvary s nenápadnými prolisy, kterým dominují oválné přední světlomety s diodami pro denní svícení. Ostřejší prolisy jsou viditelné nad předními a zadními koly. Ty dodávají Giulietě sportovní nádech. Zajímavý je také nápad ukrýt kliky zadních dveří do C-sloupku. Zadní části vozu dominují rudá kulatá koncová světla s LED diodami, dvojice výfuků a logo automobilky.

Co ukrývá pod kapotou?

Pod kapotou Alfy Romeo Giulietta zákazník nalezne jeden ze čtyř nabízených motorů. Na výběr budou dva benzínové motory - 1,4T (120 koní) a 1,4T MultiAir (170 koní) a dva naftové motory - 1,6 JTDM (105 koní) a 2,0 JTDM (170 koní). Všechny motory splňují normu Euro 5 a jsou vybavené systémem "Start&Stop". Navíc mají v základní výbavě ovladač jízdní dynamiky DNA - řidič si může přepínat mezi režimy All weather, Normal a Dynamic, které mají vliv na reakci motoru, účinek posilovače řízení, naladění stabilizačního systému VDC ale i svornost diferenciálu Q2.

S postupem času by měl k motorům přibýt ještě jeden, nejvýkonnější a to 1750 TBi a výkonem 235 koní.

Alfa Romeo Giulietta se představí již v březnu

Alfa Romeo Giulietta bude oficiálně představena v březnu letošního roku na autosalónu v Ženevě. Do prodejen by měla dorazit na jaře. Cílem automobilky je prodat 100 000 kusů ročně. Cenové rozmezí Giulietty prozatím nebylo zveřejněno, nechme se tedy překvapit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Sexy Nicole Scherzinger v 'Men in Black 3'
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies