Alena Šeredová - od modelingu k herectví?

V Itálii je hvězdou, její fotografie plní noviny a časopisy. Kromě krásného těla uchvátila Alena Šeredová Apeninský poloostrov i svým herectvím. Právě v posledním roce dokazuje, že za jejím jménem nemusíme hledat jen bujné tvary.

Česká modelka Alena Šeredová na černobílé fotografii

Alena Šeredová - s Jadranem až do Itálie

Jako každá krásná dívka, kolem níž se točí fotografové a jejiž vnady přitahují oči stovek mužů, prorazila nejdříve díky svému zevnějšku. Už v patnácti ji zvěčňovala kapacita mezi zdejšími fotografy - Jadran Šetlík. V té době poznala, že se svou postavou a mírami pro ni bude k mání určitě lepší profese než obsluhování pasážérů na leteckých linkách. Svět sice přišel o jednu letušku, ale získal modelku, první vicemiss a jak to v poslední době vypadá i herečku. A především Italové jednu z nejváženějších a zároveň nejpropíranějších celebrit.

Bořek - Alenin kariérní stavitel

Což ještě v roce 1978, kdy se v Praze narodila, mohl sotva kdo tušit. Ale jak už bylo řečeno, seznámení se Šetlíkem ji změnilo život a začala se naplno věnovat modelingu. Byla sice ve srovnání se svými kolegyněmi na molu "kus ženské", ale jak se později ukázalo, Alena tento zdánlivý handicap dokázala využít ve svůj prospěch. Nejdříve si však musela projít obdobím, kdy se o ni nebyl zase až takový zájem a musela se o svou práci hodně prát. V té době chodila s populárním a všudypřítomným moderátorem a muzikantem Bořkem Slezáčkem, který ji přesvědčil, ať se zkusí přihlásit do soutěže Miss ČR.

Z Miss do Itálie

V roce 1998 se Miss České republiky sice stala Kateřina Stočesová, ale na druhém místě se umístila stoosmdesát centimetrů vysoká černovláska s mírami 94-60-92. Na následnou Miss Universe měla jet vítězka domácí soutěže krásy, ale Kateřina Stočesová tehdy nesplňovala jazykové požadavky na tuto přehlídku světových krasavic, a proto byla vybrána prnví vicemiss Alena Šeredová. A nevedla si vůbec špatně, čtvrté místo ji otevřelo dveře do světa. Kromě modelingu obdržela rovněž nabídku ze země jí zaslíbené - z Itálie.

České nožky v Apeninské botě

Mimochodem, Itálie byla pro Alenu Šeredovou útočištěm i v dobách, kdy se ji úplně nevedlo na předváděcím molu. Ale místo asistentky ve sledované televizní soutěži její kariéru otočilo úplně jiným směrem. To však neznamená, že zanevřela na předvádění modelů. A především těch, ve kterých vyniknou její plná ňadra. Sice se (jak už to tak bývá) chvíli spekulovalo o jejich pravosti, ale i tato příhoda ukázala, že za jistých okolností jsou někteří muži schopni přijmout i mohutnější a baculatější tvary. Určitě není třeba příliš zdůrazňovat, že kromě pohotovosti, přirozenosti a výřečnosti stály za úspěchem Šeredové (už ve vlastním televizním pořadu) i různé rafinované a někdy pořádně hluboké výstřihy, o fotografiích, kde nenajdete ani tyto výstřihy ani nemluvě.

Alena Šeredová - z mol na divadelní prkna

Ale Alena si vždy dokázala najít tu správnou míru, kam až může zajít a i díky tomu si teď může užívat život celebrity. A taky hraní ve filmech a především v divadle. V poslední době se v italském tisku objevily pochvalné recenze na její herecké výkony, a tak to vypadá, že Alena Šeredová je na dobré cestě k ideálu, kdy se krása spojí s nadáním a schopností využít každou vhodnou příležitost. A už ji nemusí mrzet ani to, že si jí podle všeho v České republice považuje méně lidí než ve světě. Pro svůj cíl si totiž našla italskou objížďku. Dokonce se nechala před mistrovstvím světa ve fotbale slyšet, že její přízeň bude patřit za každých okolností týmu, ve kterém chytá její přítel Buffon, a to navzdory tomu, že se Itálie střetne i s českou reprezentací.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies