Agáta Hanychová – sexy s pupkem i bez

Své těhotenství Agáta celkem dlouho držela v tajnosti a chvíli se jí to vedlo. Aby se o jejím rostoucím pupíku nemluvilo, nechala se fotit i natáčet se sklenicí sektu a cigaretou v puse. Ale všechny tyto fotky strhly ještě větší zájem o Agátino břicho a dmoucí se výstřih.

Fotografie ženy ležící na pláži

Dnes víme na 100 %, že sexy zlatokopka opravdu v očekávání je (pátý měsíc už jde beztak špatně maskovat) a že otcem Agátina syna je hráč amerického fotbalu Miroslav Dopita.

Sexy Agáta (Foto: web4men.cz)

Nebyla by to Agáta, aby něčím nepřekvapila či nešokovala. Nyní má Hanychová ve svých rukou těhotenskou módu. První boom už je na světě. Pro miminko ještě prý výbavu včetně dupaček nemá, ale pro sebe ano. Z cesty do Ameriky si Hanychová přivezla dupačky pro dospělé, hned v několika barvách a vyrazila ve slušivém oblečku do společnosti.

Ale ve svatebních šatech Agátu zatím neuvidíme. Prohlásila, že se s Dopitou ještě tak dlouho a moc neznají, aby byla svatba.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Fenomén Nightwork
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies