2010 FIFA World Cup South Africa

Ve hře 2010 FIFA World Cup South Africa budete soutěžit ve stejných podmínkách, jaké čekají na skutečné hráče v Jižní Africe letos v červnu. Těšit se můžete na napínavé zápasy ve fázi základních skupin až po vyřazovací boje o titul mistra světa.

Snímek zachycující FIFA World Cup South Africa 2010

Očekávaná 2010 FIFA World Cup South Africa

Hra 2010 FIFA World Cup South Africa vyvolala velké množství emocí již ve fázi příprav. Ptáte se proč? Její výrobce totiž oznámil, že tato dlouhou očekávaná hra nevyjde na PC, jak se původně očekávalo. 2010 FIFA World Cup si můžete zahrát na platformě PS3, PSP, X-Box 360, Wii, iPodu a nebo iPhone. I když se PC fanoušci této hry nedočkají, rozhodně by si ji neměli nechat ujít.

Svůj tým provedete přes kvalifikační souboje až do finálového turnaje, tedy na Mistrovství světa. Vychutnat si tak můžete pocit střelce gólu, kterého oslavuje celý fotbalový národ. Hráči budou moci zpracovat míč hrudníkem přesně tak, jak budete chtít. Zajímavé jsou i záběry na fanoušky a trenéry jednotlivých týmů, jenž zachycují jejich emoce. Mezi scénáři naleznete mimo jiné i česko-slovenské derby.

2010 FIFA World Cup South Africa - na co se můžeme těšit?

U 2010 FIFA World Cup South Africa se můžete těšit na 199 reprezentací, 10 oficiálních licencovaných stadiónů šampionátu. Nechybí ani stadióny z každé kvalifikační oblasti, oficiální logo šampionátu, oficiální míč Jabulani, oficiálními hráči nebo oficiální píšťalky sudích, atd. Samozřejmostí bude u 2010 FIFA World Cup South Africa možnost online hraní.

Změnou prošel i fotbalový míč

Mezi jednu z největších změn můžeme u této hry zařadit sám balón, který je ještě více nevypočitatelnější, než kdy dříve. Také penalty jsou samotnou kapitolou, které je potřeba přijít na kloub. Těch pokazíte pořádné množství, než jim proniknete pod kůži.

Domácí a venkovní taktiky

2010 FIFA World Cup South Africa napodobuje realitu vytvářením strategií a defenzivních formací pro slabší týmy, které hrají na hřišti silnějšího soupeře. Výkony papírově slabších soupeřů naopak rostou před domácím publikem.

Každá hra má své mínusy

Pochvalu si nezaslouží gólmani, kterým v této hře k dokonalosti ještě mnoho chybí. Hlídají si sice základní čáru, ovšem na střely do konstrukce brány reagují prapodivně a nebo vůbec. Zajímavě je řešeno hodnocení hráče během zápasu, které v některých případech nelogicky odčítá body.

Zajímavé herní módy

Mód, ve kterém jako řadový hráč vedete svou zemi kvalifikačním sítem, přípravnými zápasy až k případnému šampionátu, je samozřejmostí. Za zmínku stojí i módy Story of Qualifying, přibližující historické momenty šampionátů a Electronic Arts, který slibuje přibývající speciální mise - ty by měly reagovat na aktuální výsledky v turnaji.

Grafické zpracování na úrovni

2010 FIFA World Cup South Africa se může pochlubit kvalitním grafickým zpracováním i zvukem (ve hře nalezneme spoustu známých fotbalových písní včetně oblíbeného chorálu "Kdo neskáče není Čech. Hop! Hop! Hop!"). Animace pohybů hráčů jsou povedené (nechybí ani typické projevy radosti u jednotlivých hráčů šampionátu, jako je například kroucení otevřenou dlaní u hlavy Tomáše Necida). V průběhu hry jste neustále informováni o skóre z dalších zápasů skupiny, v poločase i o všech ostatních.

2010 FIFA World Cup South Africa - dostupnost a cena

2010 FIFA World Cup South Africa si můžete zakoupit od 27. dubna 2010 za cenu pohybující se okolo 1.200 korun.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Vyhoď ten křáp a pořiď si pořádný notebook!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies