10 faktů o orgasmu, které musíte znát

Kdo by nemiloval orgasmus? Takový dobrý výstřik dokáže velmi zpříjemnit den, šéf je najednou méně nesnesitelný, partnerka tolik neprudí a celkově jsou všechny barvy jasnější. Kromě těchto plusů prospívá orgasmus i našemu tělu ... a vůbec jsou fakta o něm velmi zajímavá, nemyslíte?

Fotografie zachycující ženské rty, které chtějí políbit krk

1. Orgasmus prospívá mozku! 

Při orgasmu dochází k většímu okysličení mozku, takže pokud vás čeká těžká zkouška či jakákoli jiná činnost, při které budete potřebovat ze sebe dostat jen to nejlepší, nezapomeňte se při přípravě oddávat pravidelné souloži či masturbaci. Tento fakt je opravdu vědecky dokázán.

mozek

2. Nejdelší ženská masturbace před vyvrcholením trvala 6 hodin 30 minut.

3. Nejdelší mužská masturbace před vyvrcholením trvala 8 hodin 30 minut. (stav zápěstí dotyčného muže po této činnosti nebylo možno dohledat)

4. Ženy mohou prožít orgasmus při ruzných činnostech, například v průběhu rozcvičky, cvičení jógy, porodu (masochismus?), jízdy na koni, jízdy na kole, používání kopírky či v průběhu myšlení.

5. Erektilní tkáně, které se nacházejí na penisu a klitorisu, najdeme také v nose.

6. Že mají ženy zpravidla delší orgasmus, než muži není žádnou novinkou. Orgasmus u mužů trvá maximálně 15 sekund, zatímco žena si slasti užívá 20 sekund. Závidět bychom však neměli ženám, ale prasatům. Jejich orgasmus trvá 30 minut. Na druhou stranu, není už to ztráta času?

prase

7. Trvalá erekce je skutečná nemoc, kterou může způsobit kde co.

Pro názornost uvádíme příklad muže, který vypil energetický nápoj a ihned poté mu byl lékaři diagnostikován priapismus (odborný název trvalé erekce). I když postižený může zažít několik stovek orgasmů za den, trapných situací a pohledů si "užije" ještě mnohem více. Představte si, že jdete na obchodní jednání a po celou dobu vám stojí, i když jsou v místnosti pouze muži a vy jste 100% heterosexuál!

8. Studie dokazují, že první uspokojení zažíváme již v děloze.

Pokud nedošlo k omylu a opravdu se tímto míní uspokojení sexuální, neměli bychom přehodnotit Freudovu teorii?

9. Orgasmus pomáhá proti bolesti.

Pokud se vaše partnerka vymlouvá na bolest hlavy, můžete ji uklidnit, že právě proto se s ní chcete milovat. Chcete ji přece pomoct, jde vám o ni, a to že při tom ulevíte sobě je vedlejší. ;-)

10. I muži mohou prožít tzv. suchý orgasmus.

Jedná se o velmi starou čínskou techniku, jež spočívá ve stisku určitého bodu na genitáliích a napínání pánevních svalů, které brání ejakulaci.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 4 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies