Zvířátka a lidé: co dělají v sexu stejně? – I. díl

Plži, netopýři, šimpanzi, se všemi jmenovanými živočichy nás něco spojuje. Představte si, že tahle zvířata dělají v sexu podobně věci jako my lidé. Oddávají se felaci, masturbaci i skupinovému sexu. To jsou teda věci, pojďme se na některé podívat trochu zblízka, možná vás tyto informace překvapí, některé i pobaví.

Černobílá fotografie dvou opic

richhillenjr.wordpress.comPlží swingers párty

Plži jsou v znalí, co říkáte I člověk by jim jejich sexuální orgie mohl závidět. Konkrétně, jde o mořského plže nazývaného zej nebo také mořský zajíc. Zej je hermafrodit, má tedy obě pohlaví, což při hromadných orgiích náležitě využívají. Zej totiž může hrát obě role zároveň. Kolegovi před sebou dělá samce, tomu kdo je za ním, dělá samičku. Takových plžích radovánek se účastí opravdu velké množství zejů a užívají si i několik dní.

 

Kaloní felaceplexusowls.com

Kromě nás a šimpanze bonobo mají felaci v oblibě také kaloňové. Za objev, že se kaloni oddávají orálnímu sexu, byla udělena recesistická Nobelova cena. Samičky kaloně krátkonohého olizují samcům kořen penisu. Proč to dělají Podle oceněných vědců proto, aby prodloužily dobu kopulace. Chytré kaloňky, co vy na to Olizováním zvládne samička prodloužit dobu páření až dvakrát déle. Samička totiž ví, že samec je záletník a v krátké době kopuluje s více samičkami. Proto si vědátoři myslí, že se samice snaží zvýšit pravděpodobnost svého oplodnění, vzrušenější samec vydá více spermií a zároveň si ho tak samička u sebe udrží. Možná to dělá také proto, aby se ochránila před přenosem pohlavní choroby. Sliny obsahují antimikrobiální látky, které ji před nákazou ochrání. U člověka jde asi o jiné věci, než je ochrana před pohlavní nákazou, či vyšší pravděpodobnost oplodnění.

scienceblogs.com

Leguání si ho honí!

Představte si, jak to dělá!!! U lidí je představa celkem snadná, ale tahle velká ještěrka Naši příbuzní – tedy orangutani také masturbují a jsou na tom tak dobře, že si umí vyrobit i erotické pomůcky z listů a větviček. Je potvrzeno, že šimpanzí samice, která žije s lidmi, se vzrušovala nad časopisem s nahými mužskými těly. Vraťme se k leguánovi mořskému. Samozřejmě to nedělají, jen tak, že se jim to prostě líbí. Tady je také důvodem zvýšení pravděpodobnosti oplodnění. Když se leguánovi podaří přiblížit k samici, nemá času nazbyt. Musí pracovat rychle, než ho nahradí silnější samec. Masturbací se samec udržuje v pohotovosti, když je samice nablízku, hurá na to a hned je hotovo. Tak ještě, že takto to u nás nefunguje.

Gayové a lesbičky – někdy to jen hrajítrue-wildlife.blogspot.com

Homosexualita u zvířat je snad běžnější než u nás. Byla popsána u mnoha druhů, savci vás možná nepřekvapí, ale u plazů, ptáků, obojživelníků či hmyzu je to překvapení. Někdy jde ovšem jen o dobře promyšlenou hru nebo nezbytnost, která zachrání mláďata. Homosexuální chování je typické pro delfíny, kteří se těmto hrátkám oddávají, aby udržely harmonický vztah ve skupině. Co nějaké lesbičky I ty ve světě zvířat jsou. Lesbický vztah vytvářejí samice albatrosů laysanských. Dvě samičky spolu vydrží celý život, aby vychovávaly mláďata. Je dokázáno, že lesbický pár odchová mláďata úspěšněji, než samotná samička. Takže taková lesbická dvojka využije chudáka samečka jen ke kopulaci a pak mu dají košem.
Ryby podfukáři, řeč je o samečcích živorodé rybky z Mexika. Menší a slabší samečci jsou pěkně vyčuraní. Vytvoří se jim na břiše stejná skvrna, jakou mají samičky, tím pádem je silní samci nenapadnou, ale dvoří se jim. Tak jim také vyklidí cestu k vyhlédnuté samičce. Maskovaný podfukář je spokojený a silný samec utře nos.

Můžete si tyto užitečné informace přebrat a posoudit, zda něco z toho funguje i u nás. Příště se podíváme, která zvířátka si s kopulací neberou žádné servítky, na podpantofláky a agresory!!!!

 

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Rock, punk a metal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies