Zoufalá Teri Hatcher

Tuto krásku, jenž má i ve čtyřiceti letech postavu jako dvacítka, můžeme pravidelně vídat v seriálu Zoufalé manželky. Přečtěte si o Teri Hatcher více informací, nakoukněte společně s námi do jejího soukromí a shlédněte velkou galerii sexy fotek.

Americká herečka Teri Hatcher na své propagační fotografii

 

Teri Hatcher se narodila 8. prosince 1964 v Palo Alto (Kalifornie). Její otec byl fyzik, matka se zabývala informatikou. Původně studovala technickou školu De Anza College, kterou ale nedokončila. Teri nakonec vystudovala herectví v American Conservatory Theater.

Od tanečnice až po populární herečku

Z počátku se Teri živila jako tanečnice v San Franciscu. S postupem času se začala objevovat jako host v řadě televizních seriálů, například Capitol, L.A. Law, Star Trek: The Next Generation, Seinfeld, Saturday Night Live a mnoha dalších.

Jednu z větších rolí získala v kriminálním seriálu MacGyver a v komediálních seriálech The Love Boat, Karen's Song a Sunday Dinner.Nejvíce se proslavila rolí Lois Laneové v úspěšném seriálu Lois & Clark a samozřejmě také jednou z hlavních rolí v seriálu Zoufalé manželky. Pro zajímavost: Pokud chcete vidět Teri Hatcher nahou, podívejte se na 5. sérii tohoto úspěšného seriálu.

Na filmových plátnech se objevovala z počátku spíše ve vedlejších rolích. Nakonec se Teri ale dočkala. Za zmínku rozhodně stojí role milenky Jamese Bonda (Pierce Brosnan) ve špionážní komedii Zítřek nikdy neumírá.

Ze soukromí

Teri Hatcher je v současné době podruhé vdaná. Jejím manželem je od roku 2004 herec Jon Tenney s nímž má dceru Rose Emerson. Prvním manželem byl sportovní trenér MarcusLeithold.

O sexappealu této oblíbené herečky se můžete přesvědčit na vlastní oči v naší bohaté fotogalerii, která je umístěna pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové hry pro opravdové fajnšmekry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies