Znáte všechny druhy ženského orgasmu? (2. část)

V minulém článku jsme vás seznámili s několika druhy ženského orgasmu. Řekli jsme si o klitoridálním, vaginálním a mnohonásobném orgasmu. Pak jsme se ještě zmiňovali o orgasmu, kterého ženy dosáhnou stimulací bodu G a méně známého bodu U. Ženy jsou opravdu zajímavá a velice vnímavá stvoření. Tak co tedy jejich těla ještě umí?

Druhy ženského orgasmu - anální, prsní i bezdotykový

 

Mokrý orgasmus neboli ženská ejakulace

 

I ženy mohou zažít ejakulaci (výstřik) neboli mokrý orgasmus, který je též nazýván jako squirting. Pokud se domníváte, že na něj narazíte zřídka kdy, máte v podstatě pravdu. Mokrého orgasmu může dosáhnout asi jen 20 % žen. A i tak se ho dámy mohou dočkat až po několika letech po získání více zkušeností. Je nutné, aby se žena uměla zcela uvolnit a oprostit od všedních starostí. Vy přitom nesmíte polevit a měli byste neustále hledat správný tlak i rytmus, abyste ji dopřál tento výjimečný zážitek.

 

Anální orgasmus

 

Některé ženy mohou dosáhnout blaženého stavu i díky dráždění konečníku. Ale stává se to pouze výjimečně. Prý ale výsledek stojí za to. No uvidíte sami, jestli vaše partnerka patří mezi tu nepatrnou část žen, které se orgasmu dočkají i při análním sexu.

 

Prsní orgasmus

 

Tenhle druh ženského vyvrcholení možná znáte a jiní o něm čtou poprvé v životě. Citlivost prsou každé ženy je jiná. Laskáním prsních bradavek ji můžete jen lehce vzrušit, ale najdou se i takové, které při tom zažijí onen úchvatný “stav beztíže”.

 

Spontánní neboli bezdotykový

 

Ačkoliv to většina lidí neví, největší sexuální nástroj není ve spodní části těla, nýbrž v hlavě. Ano, je to opravdu mozek. Proto jsou některé ženy schopny prožít orgasmus bez pohlavního styku. Stačí jen, aby měla bujnou fantazii a za pomoci erotických myšlenek se její vzrušení bude stupňovat až do požadovaného bodu vyvrcholení. Žena musí být ale extrémně vzrušivá, aby orgasmu dosáhla jen díky stavu mysli. Je jen malá šance, že zrovna na takový typ ženy narazíte.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies