Zlo feminismu

Feministky jsou nepochybně zcela přesvědčené o tom, že jejich filozofie a jejich aktivismus jsou správné a prospěšné. Že to tomu tak není, a to ani u umírněného feminismu, ani v důsledku pro ženy, se vás pokusím přesvědčit poukázáním na vše, co feministky odmítají vidět, slyšet a přiznat.

Zdroj: copyranter.blogspot.com

Mužství jako zločin proti lidskosti

feministkaNení asi nijak zvlášť složité si představit, co může být zavádějícího na radikální nenávisti a uměle přehnané nerovnosti mezi pohlavími, a proto bych začal právě u kritiky radikálního feminismu. Jeden ze dvou hlavních proudů feminismu totiž k mužům není o nic spravedlivější než jací jsou podle něj muži k ženám - tyhle by nás prostě chtěly ponížit, zotročit, duševně a v některých případech i tělesně vykastrovat nebo dokonce rovnou vyhladit, kdyby jim tedy byla dána ta moc. Jestli už teď nevidíte ten logický paradox, který už sám o sobě vyvrací jakýkoli nárok na legitimitu téhle ideologie, pomůžu vám - pokud tvrdíte, že útlak je zavrženíhodný, ale plánujete odvetu tím samým proti svým utlačovatelům, pak jste se právě postavily z politického hlediska na roveň radikálním komunistům. Gratuluji a doufám, že jste nečekaly, že vás někdo někdy bude brát vážně. Pokud vám to jako důvod pro zavržení tohoto šílenství mužatek nestačí, zvažte ještě ten tenet radikálního feminismu, že muži jsou inherentně zlí, protože jejich sexualita je zvrácená. Tím, že jste označily něco naprosto přirozeného za nenapravitelný hřích, na jehož individuální odpuštění máte samozřejmě patent jedině vy samy, jste se postavily pro změnu na roveň dogmatických kněží náboženských sekt a vracíte tím lidskou civilizaci do krásného věku temného středověku, křížáckých výprav a inkvizice. Proto jste zlo, a to bez jakékoli nadsázky.

 

Sen o budoucnosti bez žen

kulturistkaSlovo "mužatka" v předchozím odstavci jsem také nemyslel jenom jako tendenční urážku - pokud se ženy začnou chovat asertivně až agresivně, politicky nebo intelektuálně se angažovat, přebírat dominantní úlohu ve vztahu, emancipovat se ve všech různých ohledech a soustředit se na dosažení politické moci nebo vysokého ekonomického statutu, bude to všechno moc hezké a já ji tom i osobně přeju a jen ať k tomu mají svobodu a tak, ale má to jeden podstatný háček - udělá to z nich chlapa, který si bude muset najít pro romantický vztah zženštilého muže. To má zase obvykle ten drobný nedostatek, že minimálně velká část zženštilých mužů je tak nějak Camilla Akransna muže. To je opět fajn a ať si každý dělá co ho baví, ale pokud by to feministkám důsledně prošlo, a to i těm umírněným, na co se tu díváme je totální pomužštění lidského rodu, kdy muži jsou muži a muži jsou ženy a ženy jsou také muži, a jenom ženy nejsou ženy. Já nevím jak vám, ale mě osobně a troufám si tvrdit že i velké části mužské populace by se to zrovna nezamlouvalo. Ne proto, že bychom ženy nenáviděli, právě naopak - proto, že ženy milujeme. Co bychom si proboha počali, kdyby už žádné nebyly Co by se stalo s rodinou a výchovou dětí Co by se stalo s romantikou a intimitou Bez opravdových žen by soplečnosti chyběla přinejmenším něha a soucit a tolerance a pěkná spousta krásy. I homosexuálové by na tom tratili, protože v opravdových ženách mají zdaleka největšího spojence.

 

Přírodu prostě neukecáte

pár čekající dítěA když tady mluvím o typicky ženských a typický mužských vlastnostech, nakonec je potřeba věnovat se ještě jednomu zásadnímu argumentu všech feministek - že ženská úloha v životě i ve společnosti není daná biologicky ale pouze výchovou. Ano, to není lež. Ale není to tak jednoduché, jak si to feministiky představují. Řekněme, že intenzivní výchova v kombinaci s dalšími vlivy prostředí je nadřazená genetice a může dokonce po dostatečně dlouhé době změnit klidně i biologický make-up druhu. Vyplývá snad z toho automaticky, že tradiční ženská úloha je špatná a je potřeba ji globálně změnit Nevyplývá. Proto potřebujete mít ještě jiný DOBRÝ důvod a pomužštění žen takovým důvodem není. Lidský rod se do této podoby vyvinul z dobrého důvodu - pomohlo nám to společně přežít. Základní charakteristikou ženství je rození dětí a s tím související mateřský pud. Mateřský pud je  zase nejsilnějším zdrojem kvality nesobecké oddané lásky a nutným předpokladem k výchově citlivých, mírných a emocionálně vyspělých lidí. Základní charakteristikou mužství je nutnost bojovat o ženu v konkurenci jiných samců a případně ženu a děti poté bránit před ostatními konkurenty z řad samců nebo hrozbami prostředí. Tento princip aplikovaný při výchově  zase plodí lidi odvážné, sebejisté a ambiciózní. Toto jsou základní danosti pohlaví, zároveň neoddělitelně biologické i výchovně-společenské, a pouze jejich rovnováha, ne "rovnost" ve smyslu stejnost, může vytvořit základy životaschopné společnosti. Feminismus ve všech  svých obvyklých podobách v tomto proti přírodě bojuje a také právě proto je nenapravitelným zlem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies