Zkus faktury online, budeš potěšen!!!

Jestli patříte mezi typické chlápky dnešní doby, času nazbyt asi moc nemáte. Z práce domů, věnovat se s láskou manželce a dětem, ale kde vzít čas na tu druhou? Čas kdy můžete vymazat z hlavy všechnu práci, faktury a účetnictví a místo toho se oddávat slastné souloži s tou nádhernou mladou kostí! Řešení existuje!

Snímek zobrazující práce na počítači

Online faktura a budou všichni šťastni

Ano, to je to řešení vaší časové a sexuální tísně! Účetnictví a fakturace on line. O co jde? S takovým pomocníkem zvládnete vést své účetnictví s prstem v nose, ještě u toho obhospodařovat milenku a podle chuti i plnit své manželské povinnosti. Na Váš počítač nebudete muset nic instalovat. Všechny faktury, šablony faktur a jiné účetní dokumentybudete mít pod drobnohledem kdykoliv a odkudkoliv. Prostřednictvím vašeho uživatelského jména a hesla se ke svým fakturám on-line dostanete z mobilu i tabletu. Klidně před svým harémem můžete mlžit oVaší finanční situaci dle potřeby. Zvědavá manželka, ani prachů chtivá milenka se k Vašemu účetnictví nedostane, když tomu tak nebudete chtít.

Zapřáhněte manželku

Účetnictví online je tak snadné, že to zvládne i ženská, jo i ta vaše. Záleží na Vás, zda obětujete své finanční soukromí, za čas navíc, který můžete prosouložit s milenkou. Udělejte ze své ženy účetní, zaregistrujte ji a může tvořit jednu elektronickou fakturu za druhou. Aspoň nebude mít čas přemýšlet, kde sakra tak dlouho dneska jste?! Zatímco budete na cestě za milenkou, nažhavte telefon, zadejte manželce účetní úkoly, s tím, že až přijdete domů, tak si uděláte pěkný večer bez práce. No a teď si v klidu můžete dopřát zasloužený relax v náručí nebo v klíně Vaší mladičké obdivovatelky. Myšlenky na elektronické faktury a účetnictví jsou teď na chvilku zakázány!

Čas jsou peníze a sex!!!

Nemusíte utrácet prachy za žádné účetní programy a instalovat je do počítače, tento účetní program je totiž zdarma pánové. Takže nejen, že ušetříte spousty času, ve kterém v klidu můžete klátit milenku, ale ušetříte i peníze. Za ušetřené prachy kupte nějakou maličkost ženušce, ať jí zacpete pusu, když opět budete vyrážet na „pracovní“ schůzku. No a té, jejíž vnadné tělo ve volných chvílích omacáváte a slintáte nad ním, můžete koupit nějaké sexy prádélko nebo luxusního pomocníka do postele.

Vy milenku nemáte? Nevadí, faktury online jsou i pro vás. Ušetřený čas můžete trávit na golfu s rodinkou.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Ty nejlepší gadgety pro správné chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies