Zkrocená Nicole Richie

Ze "spolupařmenky" známé skandalistky Paris Hilton, se stala během krátkého času dvojnásobná matka, která sekla s návštěvováním večírků a raději se věnuje rodině. I po dvou porodech má Nicole sexy tělo, které by jí mohla záviděl leckterá "dvacítka". Dnes bude řeč o Nicole Richie.

Americká hvězda Nicole Richie na své propagační fotografii

Ze života Nicole Richie

Nicole Richie (vlastním jménem Nicole Camille Escovedo) se narodila 21.září 1981 v Berkeley v Kalifornii. Je dcerou herce Petera Michaela Escovedo a Brendy Harvey-Richie. Jejím adoptivním otcem je zpěvák ze skupiny The Commodores - Lionel Richie. Kmotrem Nicol byl král popu Michael Jackson. Druhým kmotrem je Quincy Jones.

Spolupařmenka Paris Hilton

Nejen, že je Nicol spolužačkou (ze střední školy) slavné vymetačky večírků Paris Hilton, ale také její velkou kamarádkou. Nespočet večírků, řízení automobilu pod vlivem alkoholu a jiných omamných látek nejsou Nicole (stejně tak jako slavné Paris Hilton) cizí.Další velkou kamarádkou Nicol, je kráska ze seriálu O.C. - Misha Barton.

Nicol Richie v reality show "The Simple Life"

Nicole Richie začala v roce 2003 uvádět reality show "The Simple Life" společně s Paris. Paris dříve tento pořad uváděla se svoji mladší sestrou Nicky Hilton. S velkým úspěchem se dočkala tato show několik pokračovaní.V mezičase se Nicole představila jako herečka, zpěvačka, modelka, spisovatelka a módní ikona nové generace.

Ze soukromí

Během krátkého času se z vymetačky večírků stala starostlivá a milující matka. Na večírky nemá zkrátka čas a tak „seká" latinu. Od března 2007 je Nicole zasnoubená se zpěvákem skupiny Good Charlotte, Joelem Maddenem. 1. ledna 2007 se jim narodila dcera, která dostala jméno Harlow Winter Kate Richie Madlen (1. fotku prodala bulváru za 1 milión dolarů). 9. září 2009 se narodil syn - Sparrow James Midnight Richie Madden.

Velkou fotogalerii sexy Nicol Richie naleznete pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies