Žhavé sexuální scény ve filmu Kajínek

Kriminální thriller o nejznámějším doživotně odsouzeném vězni současnosti – Jiřím Kajínkovi, trhá v českých kinech rekordy v návštěvnosti. Možná je to i díky žhavým sexuálním scénám v podání Alice Bendové či Taťány Vilhelmové.

Herečka Alice Bendová při svém reklamním focení

Kriminální thriller Kajínek trhá rekordy v návštěvnosti

Kajínkův příběh není pouze příběhem doživotně odsouzeného vězně, ale i společnosti, ve které doposud žijeme. Šest let vznikající kriminální thriller ztvárňuje dramatický portrét polistopadové doby, kdy totalitní praktiky mocných našly živnou půdu v organizovaném zločinu a kdy nejdůležitější byla (a doteď je) moc a peníze.

Již během čtyř dní po premiéře navštívilo film Kajínek více než 107.000 diváků (tedy více diváků než na tolik opěvovaný film Vratné láhve od Zdeňka Svěráka za stejné období). V současné době se jeho návštěvnost pohybuje okolo 500.000 a dále toto číslo roste.

Žhavé sexuální scény v podání Alice Bendové a Taťány Vilhelmové

Krom poutavého příběhu a akčních scén se ve filmu objevilo i několik žhavých erotických aktů v podání Alice Bendové a Taťány Vilhemové. Alice má za sebou již takových scén hned několik (jmenujme například Alicinu roli ve filmu Sametoví vrazi), mimo jiné se dvakrát svlékla pro známý pánský magazín Playboy. Není se tedy čemu divit, že ji nahota problém nedělá.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.3 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies