Žhavá supermodelka Bar Refaeli

Tato kráska pochází z Hod ha-Šaronu v Izraeli. Když jí bylo teprve 8 měsíců, už byla poprvé v televizi. Od svých patnácti let je úspěšnou modelkou.

Svůdná Bar Rafaeli v bikinách

 

Někteří ji znají jako bývalou přítelkyni Leonarda DiCapria. Její sexy křivky byly k vidění v časopisech Elle, Marie Claire, Cosmopolitan, GQ, Maxim, Harper's Bazaar a v mnoha dalších. Získala také v roce 2000 titul "Modelka roku". Dokonce jej získala i v následujícím roce. Titul samozřejmě přinesl modrooké Bar Refaeli úspěch. V březnu roku 2006 byla také na titulní straně pánského časopisu GQ.  V dalším roce pózovala v plavkách se skupinou Aerosmith v časopise Sports Illustrated.

 

Bar Refaeli sedí na posteli v prádle

 

Módní značka Luisa Cerano ji má za svou hlavní tvář. Bar pózovala i pro Subar, Accessorize, Besni a další. V roce 2012 byla vyhlášena nejsexy ženou. Už určitě víte, že Bar Refaeli je vdanou paní. Její manžel je podnikatel Adi Ezra. Poznali se v roce 2014 díky společným přátelům. Jeho nádherná a úspěšná žena vyvolává v ostatních mužích závist.

 

  

 

Své "ano" si řekli ve čtvrtek 24. 9. 2015 ve večerních hodinách. Oddával je rabín Jicchak David Grossman a následně oslavovali v obrovském, nádherně osvětleném stanu. Bar Refaeli žádala, aby byl letecký prostor nad místem svatby uzavřen. Bohužel to nevyšlo a prostor zůstal otevřen. Rozhovorům s novináři se novomanželé také vyhnuli, neboť se za nimi nemohli dostat. Svatba měla spoustu bezpečnostních opatření, kvůli kterým se tam žádný fotograf nedostal. Svatebního veselí se zúčastnilo asi 300 hostů. Kromě rodiny a blízkých přátel se této události zúčastnili i některá významná jména a modelky. 

 

Bar Refaeli leží v moři na kameni

 

Přes Instagram můžete sledovat, jak si užívá těhotenství. Ano, je už 6 měsíců těhotná. A podle komentářů ke svým fotkám čekají holčičku. Její tělo si zachovalo sexy křivky a ani její zadeček neztratil na pevnosti. V 6. měsíci podle fotek na Instagramu nepoznáte, že je v jiném stavu. Luxusní postavička jí zůstala. Jen se její bříško už pomalu začíná zakulacovat. Navíc se již připravuje na vlastní módní kolekci. Bude se jednat o plavky pod jejím jménem - BAR.

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies