Ženské po třicítce - snadná kořist

Posílají vás vaše vrstevnice nebo postpubertální nány poslední dobou často k šípku? Možná byste se měli poohlídnout po něčem trochu...vyzrálejším. Krásných žen nad 30 let je totiž velká úroda a v jejich případě kolikrát stačí jen utrhnout.

Americká herečka Angelina Jolie při reklamním focení

A hodiny tikají

Zdroj: showbiznest.blogspot.comHlavní výhodou zaměření se na balení poněkud uleženějších ročníků je bezesporu to, že jim už nezbývá mnoho času. Sice nejspíš hned tak neumřou, ale moc dobře si uvědomují, že už s největší pravděpodobností dlouho krásné a sexy nezůstanou. Čas je zkrátka svině, ale aspoň je fér k nám všem. Gravitace nakonec nevyhnutelně nechá spadnout skoro až k zemi všechna jablíčka, citróny, melouny a veškeré ostatní ovoce a zeleninu, hormony se zblázní a tím pádem narostou pneumatiky a bradky, no a vůbec vše co bylo kouzelné a příjemné zhořkne. Pár let to ale ještě všechno vydrží, a někdy to dokonce právě mezi třicátým a čtyřicátým rokem má ten největší charakter a sex appeal. Pokud se tedy taková žena krátce po svých třicátých narozeninách octne najednou sama, nebo pokud byla většinou sama až do tohoto věku, začne mít velmi silný pocit, že by s tím něco měla udělat, dokud to ještě jde. Také vzhledem k takto pokročilému věku obvykle nehrozí, že by jí zůstal ohledně sexu nějaký stud nebo že by si ještě sex nedokázala užít. Všechny tyhle důvody z takových samic dělají opravdu výjimečně snadnou kořísit.

 

Zkušené postelové šelmy

Zdroj: forum.fok.nlŽe je to snadné ale spoustu chlapů nemusí nijak zvlášť motivovat. Nejsou přece nějací zoufalci, že. Není to ale ani zdaleka jen o tom, že takové ženy jsou k mání. Ženy po třicítce by totiž měly být schopné v posteli trumfnout kdejakou mladici. Sexování za sebou mívají mnohem víc a u ženy se to opravdu počítá, protože většinou dívkám pár let trvá, než se v sexu tak říkajíc najdou. Aby žena mohla dosáhnout orgasmu nebo aby mohla opravdu uspokojit muže, potřebuje se vnitřně poznat a naučit se při sexu pořádně vnímat svého partnera. Každá technika navíc se přirozeně také počítá, ať už se týká svlékání, pettingu nebo kreativních poloh. V kombinaci s menším odporem k prakticky čemukoliv je takováto zkušenost výraznou předností. I kdyby bylo balení starších ženských naopak těžší, už jen z toho důvodu by to stálo za zvážení. A kolikrát hlavně pro ty mladší z nás, kteří se takto můžou něčemu přiučit. Navíc nezřídka bez toho, aby to hned vyžadovalo nějaký sáhodlouhý a extrémně zamilovaný vztah. Někdy je ale právě akutní touha po vztahu achilovou patou takové romance.

 

Faktor M.C.B.P.

Zdroj: skreened.comTi z vás, kteří viděli první Prcičky by měli této zkratce bez problémů rozumět, nebo aspoň její anglické verzi M.I.L.F. Pro ostatní myslím postačí, když odhalím, že "M" na začátku znamená "matka" a "P" popisuje činnost, kterou rády dělají například včeličky. A je to něco, co by rád dělal taky ten, kdo někoho jako M.C.B.P. označí. Když si nabalíte třicítku, může se tak nějak přihodit, že má děti. A chce, aby se o ně někdo postaral a ideálně si ji vzal. Když to všechno dopředu víte a stejně do toho jdete jenom kvůli sexu, no, potom jste asi tak trochu sketa a nakonec budete rádi, když po vás někdo nehodí žehličkou. Scéně se určitě nevyhnete. Jestli vám to stojí za to, dobře vám tak. Ale to je asi tak všechno, co se k tomu dá říct. Složitější je ale situace, kdy taková matka manžela naopak má a vy jste jen její milenec. To může celkem fungovat, ale hlavně se do ní prosímvás nezamilovávejte. A dejte si pozor na muže, kteří na vás míří nabitou zbraní a vypadají jako otcové od rodiny. Nejspíš to s vámi nemyslí dobře. Ať už tedy hledáte sázku na jistotu nebo adrenalinový sport, ženy po třicítce vám můžou splnit jakoukoli z vašich představ.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies