Ženské křivky - droga pro mužský mozek!

Proč jsou ženské křivky spouštěčem houkajícího alarmu v mužském mozku? Je to něco přirozeného, zakódovaného, co muž nedokáže ovlivnit. Krásné křivky v mužích dokonce vyvolávají pocity podobně jako alkohol nebo drogy.

pózující žena na písku

Pohled na krásnou ženu s ještě krásnějšími křivkami je balzám pro oči každého muže. Bylo zkoumáno na mladých mužích, co se stane v jejich mozku, když se jim ukáží ženy velmi štíhlé a rovné a poté se jim ukáží ty stejné ženy, ale s trošku větším zadečkem, boky a štíhlým pasem. Sken mozku ukázal, že v druhém případě se u mužů aktivují centra související s odměňováním nebo centra, která dokáží zaktivovat jen drogy a alkohol.

Křivky a přitažlivost rovná se plodnost

Vnadné ženy navíc v mužích vzbuzují pocit plodnosti, což je také jeden z důsledků jejich přirozených pudů. Říká se totiž, že ženské křivky vypovídají o jejich plodnosti.

Prsa tak akorát, vosí pas a široké boky, ať je za co chytit

Dle mužů by ideální žena měla mít od všeho něco, ani ne moc ani ne málo. Většina jich preferuje tvar postavy tzv. "přesýpací hodiny". To znamená středně velká ňadra, útlý pas, výraznější boky a kulatější zadeček. Říká se, že 9 z 10 mužů upřednostňuje ženu s křivkami. A ten desátý, upřednostňuje těch devět mužů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies