Ženské a jejich vlhké sny

Nedávno jsme vás vyváděli z omylu, že ejakulace je pouze pánskou záležitostí. Stejně je to i u vlhkých orgastických snů. I ženy prožívají orgasmy během snění a divili by jste se, kolik žen probudí spontánní orgasmus. Ale podle průzkumu je to sice pořád menší počet než u chlapů. Lze s jistotou tvrdit, že je tohle tvrzení pravdivé? Nelze.

Fotografie polonahé ženy

Proč číslo nemusí být pravdivé?

Asi mi potvrdíte, že vy jste si vždy zcela jisti prožitím mokrého snu. Možná si na noční erotické dobrodružství nepamatujete, ale pokaždé vás usvědčí vaše ulepené trenky, pyžamo nebo prostěradlo. U žen je to stejné, některé noční orgasmus příjemně probudí, pak mají příjemnější celý den. Jiné si to užijí pouze ve spánku a ráno si nic nepamatují, ani na prostěradle žádné stopy po podvědomém sexování nejsou. Ženy totiž neejakulují, ale pouze vlhnou. Je tedy možné, že žen s vlhkými sny je mnohem více než chlapů, jen nejsou žádné důkazy.

Kdy to na ženské nejvíce jde?

Vy si to pánové užíváte dříve. Pro mnohé kluky je noční poluce zároveň jejich prvním orgasmem. Tohle u žen nehrozí. U ženských to funguje často tak, že noční orgasmy se objeví až po prožití sexu a orgasmu při „vědomí“. Podle sexuologů jsou noční orgasmy nejčastější u žen kolem čtyřicítky, taky prý u žen které mají vyšší vzdělání. Co s tím vzdělání má společného, netušíme.

Proč ženy vlhce sní?

Toť otázka, nikdo to neví přesně. Někteří odborníci se domnívají, že nejvíc vlhkých snů má žena v období, kdy sexuálně strádá. Jiní jsou zase opačného názoru. Zkrátka je na čase, aby se objevil někdo, kdo to pořádně prozkoumá. Jak to funguje můžete prozkoumat i u vás doma, stačí chvilka přísného celibátu a chvilka pravidelného řádění. Pak jen sledujte a poslouchejte, jestli vaše polovička část noci slastně provzdychá nebo spí jak dudek.

Neužívá si jen mysl

Orgasmus ve spánku si neužívá jen ženská mysl. Noční orgasmy většinou přichází v REM fázi spánku. To je spánek, při kterém se aktivují centra pro učení a zdají se v této chvíli sny. Když má žena to štěstí a přijdou sny erotické, tělo na ně reaguje stejně jako při pasivním bdělém sexuálním fantazírování, tím pádem může mít spánkový orgasmus stejnou fyzickou intenzitu jako orgasmus v bdělém stavu.

Tak co říkáte, jdete to prozkoumat? Vaše výsledky nás zajímají, tak se s námi o ně v diskuzi podělte!!!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.6 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Sexy závodnice Olga Lounová
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies