Ženská nevěra - co k tomu ty ženy vede?

Jaké důvody ženu přimějí podvádět? Vždyť nevěra byla kdysi pouze výsadou mužů. A jaký je mezi ženskou a mužskou nevěrou vlastně rozdíl?

ženská vs. mužská nevěra

 

Ženy podvádějí úplně z jiných důvodů než muži

 

Muži, kteří se rozhodnou podvádět svou přítelkyni nebo manželku, si to umí vždy nějak krásně odůvodnit. Někteří se vymlouvají na to, že se k nim manželka chová chladně, jiní si zase o sobě myslí, že jsou ti nejlepší a nejhezčí samci na této planetě. Proto se přece musí nějak vybít a zjistit, kolik žen podlehne jejich kouzlu.

 

Tak jako tak, nevěra je prostě něco neodpustitelného. Tedy jak pro koho, že? Některé páry se přenesou i přes nevěru, ale pokud s tím máte zkušenost i vy, měli byste vědět, že ne každý zvládne odolat i napodruhé. Existuje takové rčení, že ten kdo podvedl jednou, podvede znova. Pokud se nevěrníkovi či nevěrnici nakonec rozhodnete odpustit, musíte už navždy žít s pocitem nedůvěry.

 

Pak to už ale nebude takový vztah, jaký jste chtěli mít. Musíte si určit priority, jestli ještě pořád chcete žít s nevěrným partnerem/partnerkou, nebo to raději risknete s někým jiným, který vám takovým způsobem nikdy neublíží. Věříme, že na každého muže čeká ta pravá partnerka. A naopak.

 

Ženy podvádějí nejčastěji z toho důvodu, že už do svého partnera či manžela nejsou zamilované nebo objevily lásku i k někomu dalšímu. Pokud ženy vycítí, že se z jejich vztahu ztratila láska a vše s ní spojené - vášeň, něha, sex, snaží se to nahradit vhodnějším partnerem. Pro většinu žen je láska vším, co od života chtějí. O to je také ženská nevěra nebezpečnější. Nechtějí si jen tak užít, hledají nový vztah.

 

Ovšem nemůžeme to říct o všech nevěrnicích. Některé si užívají nezávazný sex stejně jako muži. Jenže když muži zjistí, že jim byla partnerka nevěrná, hned jí mají za couru či šlápotu bez kouska respektu k sobě sama. Kdežto muži jsou v rámci mužské populace považováni za borce, který vlastně udělali skoro až hrdinný čin.

 

Malá rada na závěr

 

Pánové, pokud nechcete, aby vás vaše partnerka po čase opustila, neměli byste ji dávat důvody odejít. Ano, někdy to bohužel nemusí ničemu pomoci, ale rozhodně nedělejte tyto chyby.

 

  • Žen byste si měli vážit a měli byste ji umět naslouchat.
  • Neodbývejte ji jen proto, že si na ni nechcete udělat čas a chcete se věnovat čistě jen sami sobě a své práci.
  • Pokud ji budete brát jako samozřejmost, může se vám to krutě vymstít v podobě chlápka, se kterým bude vaše polovička mnohem šťastnější.
  • Nezůstávejte s ní jen proto, že nechcete být sami. Ubližuje tak nejen sobě, ale i jí. Pokud ji nemilujete tak, jak ona očekává, měli byste své místo přenechat někomu jinému, který jen čeká na ženu jakou je ona.

 

Jak poznáte, že už vám byla nevěrná?

 

Žena vám, ve většině z případů ještě před samotnou nevěrou, dá spoustu znamení. Začne být tajnůstkářská, bude více spoléhat sama na sebe, respektive už nebude vyhledávat pomoc a podporu u vás tak často, jak tomu bylo dříve. Také se už s vámi nebude chtít hádat.

 

Už nebude tolik toužit po vaší pozornosti a spíše se vám začne tak trochu vyhýbat. Jestli svou partnerku znáte velmi dobře, vždy odhadnete nepatrné náznaky ve změně chování. Avšak dejte si pozor, protože ne všechno může znamenat nevěru. Muži prostě ženám nikdy neporozumí, protože jsou pro ně záhadou. A přesně to bychom mohli říct i o vás, pánové.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies