Ženská ňadra - umíte se k nim chovat?

Muži ženská ňadra přímo zbožňují, ale někteří s nimi neumí zacházet. Prsa nemají jen jeden účel - pořádně zmáčknout. Jestliže chcete ženu ohromit, jaký jste úžasný milenec, měli byste se naučit, jak je správně polaskat.

Tajemství ženských ňader

 

Dopřejte jí masáž prsou bez sexuálního podtónu

 

Ženy milují, když jim hladíte a masírujete prsa. Vy víte, jak moc se jim to líbí. Ale to ještě neznamená, abyste jí je masíroval jen kvůli toho, že chcete sex. Ženy se občas chtějí jen mazlit, ale na sex nemají náladu. Nemyslete jen na sebe a namasírujte jí někdy prsa jen tak.

 

Aby to pro ni bylo příjemnější, bude masáž kvalitnější, když použijete nějaký aromatický olej. Masírujte ji krouživými pohyby. Tak budou její prsa pružnější a pevnější. Jelikož jsou ňadra většinu času spoutané v podprsenkách, potřebují se přece nějak uvolnit. Tak svým ženám pomozte, možná vám to pak podobným způsobem oplatí “tam dole”.

 

Jejich nálada se mění

 

To co platilo včera, dnes už platit nemusí. Nemůžete útočit na její prsa pokaždé tím stejným způsobem. Jejich náladovost spočívá v souvislosti s fází menstruačního cyklu. Mění se jejich citlivost. Proto vám radíme, abyste nepřecházel ihned do útoku.

 

Ono opravdu není dobrý nápad, co nejrychleji ji svléknout, osvobodit její kůzlátka a hned je začít kousat a tvrdě sát bradavky. Vyplatí se, jít na to pomalu. Jestli se vaše partnerka nestydí, určitě si později sama řekne o drsnější akci. Tedy pokud ji bude vyžadovat.

 

Většina z vás asi neumí počítat

 

Ženy mají 2 ňadra, tak proč se věnujete jen jednomu z nich? Prostě po chvilce změňte hřiště a hrajte si s tím druhým. Nebo když se svými ústy zkoumáte jedno ňadro, laskejte to druhé alespoň rukou. Obě si zaslouží vaši pozornost.

 

Nezaměřujte se pouze na bradavku

 

Bradavka není tím nejdůležitější bodem, na který se musíte vrhnout a který musíte zdolat. Celá oblast ženských ňader je nesmírně vzrušivá. Měl byste její ňadra hladit a líbat všude.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies