Ženská ňadra – po staletí okouzlují muže

To, že ženská ňadra po staletí přitahují muže, je všeobecně známo. Jsou symbolem ženskosti, života i touhy. Moderní doba navíc nabízí plno možností, jak dekolt zkrášlit. A ženy jich, pro muže bohudík,  využívají...

Záběr na ženu v červeném spodním prádle

Pohled na ženská ňadra může prodloužit život!

V časopise New England Journal of Medicine bylo publikováno zjištění, že pohled na pěkná ženská prsa může mužům prodloužit život až o několik let! Odborníci zjistili, že ti, kteří rádi koukají na poprsí žen, mají nižší krevní tlak, méně trpí srdečními chorobami a mají pravidelnější tep na rozdíl od těch, kteří tak nečiní.

"Při sexuálním vzrušení se rozbuší srdce a zlepší se krevní oběh. Není pochyb o tom, že mužům pohled na ňadra svědčí. Naše studie ukazuje, že pokud se této činnosti věnují deset minut denně, sníží se u nich riziko infarktu a mrtvice na polovinu. Domníváme se, že průměrný muž by si tak mohl prodloužit život o čtyři až pět let", tvrdí doktorka Karen Weatherbyová.

Ňadra jako předmět umění

Ženská ňadra se stala múzou mnoha umělců zvučných jmen. Příkladem můžeme uvést slavného malíře Alfonse Muchu nebo populárního českého fotografa Jana Saudka.

Prsa velká nebo malá?

Ňadra mohou být různá – velká, malá, přírodní i umělá. Každý muž touží po jiném typu. Zlatým středem jsou ňadra „tak akorát do ruky“, která přitahují více než polovinu mužů. Velká ňadra symbolizují touhu a chtíč, malá zase něžnost a hravost. Říct, které jsou ty nej, je opravdu těžké.  Která ňadra (případně od koho) se líbí právě vám?

Silikony a české krásky

Samostatnou kapitolu tvoří silikony. Umělé zvětšení či upravení tvaru prsou je stále více populární, a to zejména mezi modelkami, které se na výsluní snaží dostat právě díky bujnému výstřihu. Třeba taková Dominika Mesárošová by nám o tom mohla vyprávět… Mezi další silikonové dámy a paní patří také Hana Mašlíková, Diana Kobzanová, Kateřina Průšová či Lucie Hadašová.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Google +1 aneb jak se vám líbí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies