Zaujměte svými komunikačními schopnostmi!

Pro ženy jsou muži, kteří umějí vyprávět přitažlivější, neboť jejich komunikační schopnosti promítají do celkového dojmu z partnera.

žena s mužem

Jednou z věcí, kterou ženu zaručeně zaujmete je umění vyprávět. Zvlášť na první schůzce, kromě klasických oťukávacích otázek, které k těmto setkáním patří je velkým plusem, když ženu zaujmete tím, jak poutavě dokážete povyprávět svůj příběh. Pro ženy jsou přitažlivější muži ti, kteří umějí vyprávět, neboť jejich komunikační schopnosti promítají do celkového dojmu z partnera.

Vyjadřujte se jasně

Pokud nevíte jak na to, zaměřte se na srozumitelné a jasné vyjadřování. Abyste zaujali partnerku, mluvte hlavně o tématu, kterému dobře rozumíte. Nezapomeňte také na to, aby téma, které zvolíte, bylo zároveň zajímavé také pro ni.

Parafrázujte

Parafrázovat znamená vlastními slovy shrnout to, co ten druhý řekl. Vyhnete se tím nedorozumění a navíc protějšku ukážete, že vás zajímá, co říká a že skutečně posloucháte. Tím jistě partnerku zaujmete.

Řekněte své pocity

Nezapomeňte se také zmínit, jestliže se vám s ní dobře povídá, že je velmi příjemné s ní takto komunikovat.

Naslouchejte

Snažte se vždy udržovat oční kontakt, zvlášť v případech, kdy bude partnerka vyprávět něco vám. Ukážete tím, že umíte naslouchat a když k tomu obratem dodáte pár slov, uděláte skvělý dojem.

A takhle na shůzkách určitě ne!

Telefon vytahujte jen v naprosté nutnosti a vždy se omluvte, pokud to potřebujete zvednout nebo odpovědět na zprávu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Tony Hawk – machr na skejtu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies