Samuraj.cz

Zajímavý Hummer O2

Kateřina Řehořová
Toto prapodivné vozítko, se stalo středem pozornosti, aniž by vznikl jeho první skutečný prototyp. Koncept Hummer O2 získal cenu Los Angeleského autosalónu za svůj design.
Hummer O2 a jeho netradiční design

Toto zajímavé vozítko ze studia General Motors vyniká nejen svými nízkými nároky, ale také svým netradičním designem. Koncept Hummer O2 získal cenu Los Angeleského autosalónu za svůj netradiční a velmi stylový design.

Hummer O2 – nízkoenergetický vůz a jeho pohon

Snahou výrobců bylo vytvořit co možná nejvíce ekologický a nízkoenergetický vůz. To se jim také opravdu povedlo. Hummer O2 pohání palivové články a sluneční energie. V každém kole Hummru O2 je umístěn jeden hydraulický motor, poháněný již zmiňovanými palivovými články. Vodíková nádrž je umístěna přesně uprostřed vozidla.

 Šetrnost k životnímu prostředí - cíl Hummru O2

Hummer O2 podporuje tvorbu kyslíku prostřednictvím dvoucestného ventilového systému v rohu každého panelu. Speciální zařízení v Hummru O2 sleduje množství dioxidů uhlíků a odává výživu potřebnou pro růst řas. Následkem je optimalizace produkce a distribuce kyslíku.

Rubrika Automoto Vám nabízí: Těšte se na nový Lexus LF-A Roadster Ferrari F430 Spider BIO Fuel Chevrolet Corvette ZR1 - nový, lepší, výkonější Lepší a prostornější Audi A3 Sportback Mitsubishi Eclipse - sportovní vůz Maybach Exelero - je libo 700 koní pod kapotou? Audi R8, další člen početné rodiny
Volvo C30, auto stvořené pro Jamese Bonda BMW M6 Convertible Mitshubishi Lancer Evo IX Maseti MC12

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.