Samuraj.cz

Zajímavé sexuální rekordy

Rita Jaroszová

Sex, až na některé výjimky, milují všichni. Pro někoho je sex něčím posvátným a proto jej provádí pouze s osobou, kterou miluje. Pro jiné je ale sex pouhou formou zábavy.

 

Nic nemůžeme označit za to dobré a špatné, záleží na každém z nás. Lidé se rádi odlišují od ostatních. Také se chtějí s ostatními poměřovat v různých činnostech a sex není výjimkou. Každopádně vás jistě budou zajímat sexuální rekordy. Tak schválně, znáte je všechny?

 

Pokud chcete, můžete si zasoutěžit v disciplíně, ve které se měří, kdo nejdál dostříkne. Tato disciplína je velmi oblíbená. Z historických záznamů této soutěže můžete zjistit, že prozatím vítězí pan Horst Schulz, který dostříkl 6 m. Ženy to samozřejmě mají o hodně těžší. Nejlepší z žen ejakulovala do vzdálenosti 3 metrů. Dokonce existuje i rekord v polykání spermatu. Může se tím “pochlubit” Michele Monahan z Los Angeles. Asi měla obrovskou žízeň, protože spolykala 0,8 l spermatu. Následně ji přijali do nemocnice s bolestmi v žaludku a museli ji ho vypumpovat. Bohužel nechtěla sdělit, jak k takovému objemu přišla. V Japonsku drží rekord s nejpočetnější orgií všech dob. Nevěřili byste, kolik párů se účastnilo. Bylo tam celkem 250 párů. Tuto ženu sex evidentně baví. Jak jinak si vysvětlíte, že za jeden jediný den se na ní vystřídalo 919 mužů? A o kom to vlastně mluvíme? Přeci o americké herečce - Lise Sparks. V počtu orgasmů za hodinu jsou také úctyhodné rekordy. U mužů je rekord 16 orgasmů za hodinu a ženy si drží rekord obdivuhodných 134 orgasmů. Marocký sultán Mulaj Isamail měl neuvěřitelných 888 potomků. Žil v letech 1646 - 1727. Největší klitoris patřil jisté ženě, která žila ve Vídni. Její klitoris měřil 30 centimetrů. Nejplodnější matkou je ruska Valentina Vasiljevová, která porodila celkem 69 dětí. Měla 16x dvojčat, 7x trojčat a 4x čtyřčata, takže zažila 27 porodů v době od roku 1725 do 1765.

 

Hodnocení: 2.5

Počet: 2

Nejlepší: 3 Nejhorší: 2

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.