Zajímavé sexuální rekordy

Sex, až na některé výjimky, milují všichni. Pro někoho je sex něčím posvátným a proto jej provádí pouze s osobou, kterou miluje. Pro jiné je ale sex pouhou formou zábavy.

Zajímavé sexuální rekordy

 

Nic nemůžeme označit za to dobré a špatné, záleží na každém z nás. Lidé se rádi odlišují od ostatních. Také se chtějí s ostatními poměřovat v různých činnostech a sex není výjimkou. Každopádně vás jistě budou zajímat sexuální rekordy. Tak schválně, znáte je všechny?

 

  • Pokud chcete, můžete si zasoutěžit v disciplíně, ve které se měří, kdo nejdál dostříkne. Tato disciplína je velmi oblíbená. Z historických záznamů této soutěže můžete zjistit, že prozatím vítězí pan Horst Schulz, který dostříkl 6 m. Ženy to samozřejmě mají o hodně těžší. Nejlepší z žen ejakulovala do vzdálenosti 3 metrů.
  • Dokonce existuje i rekord v polykání spermatu. Může se tím “pochlubit” Michele Monahan z Los Angeles. Asi měla obrovskou žízeň, protože spolykala 0,8 l spermatu. Následně ji přijali do nemocnice s bolestmi v žaludku a museli ji ho vypumpovat. Bohužel nechtěla sdělit, jak k takovému objemu přišla.
  • V Japonsku drží rekord s nejpočetnější orgií všech dob. Nevěřili byste, kolik párů se účastnilo. Bylo tam celkem 250 párů.
  • Tuto ženu sex evidentně baví. Jak jinak si vysvětlíte, že za jeden jediný den se na ní vystřídalo 919 mužů? A o kom to vlastně mluvíme? Přeci o americké herečce - Lise Sparks.
  • V počtu orgasmů za hodinu jsou také úctyhodné rekordy. U mužů je rekord 16 orgasmů za hodinu a ženy si drží rekord obdivuhodných 134 orgasmů.
  • Marocký sultán Mulaj Isamail měl neuvěřitelných 888 potomků. Žil v letech 1646 - 1727.
  • Největší klitoris patřil jisté ženě, která žila ve Vídni. Její klitoris měřil 30 centimetrů.
  • Nejplodnější matkou je ruska Valentina Vasiljevová, která porodila celkem 69 dětí. Měla 16x dvojčat, 7x trojčat a 4x čtyřčata, takže zažila 27 porodů v době od roku 1725 do 1765.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

První sexy fotky Vanessy Hudgens!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies