Wii – když se hra stává skutečností

Cvičit jógu, posilovat, šermovat nebo dokonce skákat padákem vám umožňuje herní konzole Wii od Nintenda. Nemačkáte přitom jen tlačítka, ale pohybujete se jako při skutečném sportování a Wii pak přenáší vaše pohyby na obrazovku!

Fotografie rodiny hrající Xbox

Wii konzole

Wii je aktuálně neoblíbenější herní konzole. Její úspěch tkví v interaktivním ovládání hry, kdy nemačkáte pouze tlačítka, ale děláte pohyby, které pak podle vás daná postavička ve hře kopíruje.

Wii hry

Pro herní konzoli Wii od Nintenda v současné době existuje více než 60 her, které lze zakoupit jak v kamenných obchodech, tak i po Internetu. Jednou z nejoblíbenějších je hra Wii Fit, jejíž součástí je kromě herní konzole a televizní obrazovky i elektronická podložka Wii Balance Board se zabudovanými senzory tlaku. Ceny se bát nemusíte – pohybuje se okolo 2 500 Kč.

Wii Fit – posilovna u vás doma!

Wii Fit vám umožňuje posilovat, cvičit jógu, aerobik, jogging nebo balanční hry a zároveň vyhodnocuje, zda cviky provádíte správně, měří vaši hmotnost, výkonnost a podobně. Wii Fit dokáže zastoupit i funkci osobního trenéra – na základě vaší postavy, vitality a fyzické kondice vám na míru ušije tréninkový plán.

Wii Sports Resort

Jste-li zastáncem adrenalinových sportů, sáhněte po hře Wii Sports Resort, nabízející takové zážitky jako je seskok padákem, jízdu na vodním skútru, šermířský souboj nebo jízdu na kánoích. Milovníkům rekreačních disciplín Wii Sports Resort zase nabízí golf, bowling, lukostřelbu či stolní tenis.

Hra vyžaduje připojení modulu Wii Motion Plus, díky němuž budete mít ještě realističtější herní zážitky. Každičký pohyb, který provedete rukou, bude zcela přesně přenesen na obrazovku!

Zábavné Nintendo Wii hry

Nintendo nabízí pro herní konzoli Wii nejen sportovní, ale i dobrodružné a zábavné hry. Jendou z nejoblíbenějších je Donkey Kong Jungle Beat, kdy pomáháte opici Donkey Kongovi prorazit si cestu džunglí a ustát přitom mnohá nebezpečí.

Oblíbená je také bojová hra Punch-Out!!, hry s postavičkou jménem Mario (Např. Mario Party) nebo hra Animal Crossing: Lets go to the City, kopírující život ve městě.

Rodiny se nemohou vynachválit hru Big Family Games, zahrnující nejrůznější rodinné hry a sporty (tenis, golf, šipky apod.). Soupeření s ostatními členy rodiny vám přinese spoustu zábavy!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies