Vzrušují mě starší ženy

Kamarádi nechápavě kroutí hlavou, máti štká do kapesníku a otec trousí poznámky o úchylech. Vy to ale vidíte jinak. Jsou zralé, udržované, dá se s nima bavit o čemkoli a v posteli jsou učiněnou studnicí inspirace. Vy se líbíte jim a ony vám. Tak kde je problém?

wordpress.com

Měšťáci v šoku

Jít po ulici ruku v ruce s ženou, která je sice atraktivní, ale ve věku vaší matky, zvládne málokdo. Natož svou vyvolenou představit rodině nebo kámošům. Obvyklá reakce na neobvyklost je odsouzení: lidem vyhovují zavedené šablony, jinakost dráždí, provokuje. Někteří možná jen závidí, že máte odvahu dělat si věci po svém. Je-li vaše „holka“ o více než 20 starší než vy, vzbuzujete pozornost. Ale na to jste asi už přišli. Těm, kteří si ťukají na čelo, vzkažte: „Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho, co jsme neudělali."

Učitelky života… a sexu

Okolí většinou tyto vztahy odsuzuje jako disproporční, nemorální až nechutné. Ušáci jsou často podezříváni, že po těhle pamětihodnostech jedou kvůli prachům. Může být, hlavně ve VIP kruzích se takovému pocitu neubráníme, že, Ivanko Trumpová…? Ale většinou svorně uvádějí, že je přitahují jejich zkušenosti. Ať životní, ale co si budeme povídat, hlavně ty postelové. Jsou prý otevřené všemu, nic pro ně není tabu, umějí ovládat své tělo a o mužské anatomii by mohly přednášet. To potvrzuje i anonym z internetu:

„Taky se mi od mládí líbily zralé ženy (a spíš plnějších tvarů) a tato záliba mi zůstala. V cca třiceti jsem si báječně užil s dámou, které bylo přes šedesát (vypadala tak na 45), a když píšu užil, myslím tím UŽIL. Její vitalita, vášeň a zkušenost mi přinesla sexuální zážitek, na který se jen tak nezapomíná.“

Když duše vítězí nad tělem

Sex se zralou zkušenou samičkou je sice fajn, ale pro některé zdaleka není hlavním lákadlem, proč po ní vystartovat.

Za všechny to vyjádřil jistý Qark na internetové diskuzi točící se kolem starších ženských: „Já si rozumím lépe se staršími, protože si s nimi mám co říct. Většina mladých holek nemá takový přehled a ani názor na plno věcí podložený logickou argumentací, který by mě zaujal. Já si totiž ženy musím hlavně vážit a dělá mi problém vážit si partnerky, která třeba neumí ani pravopis.“

Jak to vidí psycholog

Jak se dalo čekat: podle psychologů starší ženy vyhledávají hlavně jedinci méně rozhodní, mající nižší sebevědomí, kteří chtějí být řízeni, nebo ti, kteří trpí oidipovským komplexem, popřípadě hoši hledající náhradní matku. Nějak tu chybí kategorie normálních chlapů, kterým prostě zralejší samice s extra sex appealem učaruje a vyrazí dech. Nebo se do ní dokonce zamilují.

Vrásky a gravitace

Psychologové jsou ke svazkům starších žen a koloušků skeptičtí. (Bavíme se o věkovém rozdílu kolem 20 let.) Manželka spadající do kategorie „chráněná památkovým úřadem“ vás bude stylizovat do starší image, halit do pytlovitých nepadnoucích obleků a vykrmovat. Vy zase budete hledat únik v cestování a kámošit se s lidma starší věkové kategorie. Taky varují, že se jednoho dne probudíte a uvidíte krutou realitu: osoba vedle vás připomíná spíš vaši pratetu než kámošku ze základky. Ustojíte to? Abyste potom nedopadli jako v tom inzerátu: Vyměním jednu 40 za dvě 20...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies