Vůně podle Lacoste

Pánové, oblékáte se rádi do značky jejíž symbolem je charakteristický zelený krokodýl, a které propůjčil svou tvář známý, charismatický polský herec Adrien Brody. Dneska ovšem nepůjde o krokodýlové hadříky, nýbrž o parfémy Lacoste! Zahalte se do příjemných vůní této značky. Když to mohou dělat ženské, tak proč ne také vy!

Fotografie flakonu od parfému

 

Škola parfémůtoaletní voda LACOSTE

Tak pro začátek by bylo možná fajn poskytnout všeobecné informace o parfémech. Pokud nepatříte do skupiny metrosexuálů, asi vám uniká nějaké podrobnější info o složení parfémů. Takže každý parfém se skládá z hlavy, srdce a základu. Tohle je asi to nejdůležitější co byste měli vědět, další informace nepotřebujete.  

Začalo to tenisem

Tradiční značka luxusních parfémů a módního oblečení vděčí za svůj vznik tenisu. Konktrétně jde tedy o fransouzského tenistu jehož jméno je René Lacosta, přezdívali mu krokodýl. Dal se dohromady s André Gillierem a krokodýlové šílenství odstartovalo. Začala výroba sportovního oblečení, zejména šlo tedy o tenisové oblečení. To se psal rok 1933.

Máte zájem očichat si vůně Lacoste I u nás už je jedna prodejna Lacoste a to v Brně, ale možná by stálo za to navštívit hlavní pobočku v Troyes ve Francii. Těm skromnějším možná bude stačit navštívit stránky www.parfums.cz, kde si můžete nabídků dámských i pánských parfémů Lacoste v klidu projít.

Jarní dotek Lacoste

Blíží se sice zima, ale za zmínku určitě stojí vůně Touch of Spring. Je to sice vůně určená ženám, jenže i to by vás mělo zajímat. Vždyť už brzo budete shánět vánoční stromeček, takže parfém jako dárek pro vaši nejbližší by se mohl hodit, co říkáte A když ještě nebudete muset lítat nikde po obchodech, je to jasná volba.

Lacoste Touch of SpringTouch of Spring

Svěží energická vůně plná jarních barev a ženské kreativity. Připomíná vám tahle charakteristika vaši partnerku V tom případě máte vybráno. S Touch of Spring se stane vaše partnerka ještě více neodolatelnou a přitažlivou. Co parfém ukrývá Hlavní vůni tvoří kdoule a osvěžující mořské tóny. Srdce je tvořeno leknínem a osmanthusem. Pokud jste laik, tak asi nevíte, že parfém má ještě svůj základ. V případě této vůně je základem svůdné pižmo a santalové dřevo.

Lacoste Essential pro chlapy!

Tip pro ženy máme za sebou, teď je řada na vás. Pro absolutní pocit svobody, svoboda je dokonce filozofií značky Lacoste a to se chlapům přece líbí! Snoubí se váš osobní styl se sportem a elegancí Tak to se vám bude tato vůně zamlouvat. Essential vás povzbudí a dodá vám energii. Uvnitř flakónu jsou schovány citrusy, vodní květy a ovoce. Tyto ingredience navodí svěžet a lehkost. V euforii se pak budete cítit díky obsahu pačuli a santalového dřeva. Lacoste Essential je vůně určena pro všechny muže, kteří mají rádi zábavu, užívají si života plými doušky a zároveň cítí pocit absolutní nezávislosti.

Těmito dvěma vůněmi to rozhodně nekončí. Lacoste nabízí mnohem více kouzelných vůní. Pro ženy například Inspiration, Touch of Pink, Pour Femme nebo Love of Pink. Pro muže je k mání zelený Booster, Challenge, Pour Homme či Original. Z tepla domova si můžete všechny zmiňované i další levné parfémy Lacoste prostudovat. Parfémy Lacoste rozhodně stojí za to a potěší každou ženu i muže. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Tony Hawk – machr na skejtu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies