Vlasy nebo pleš?

Vzdorujte aktivně mužské tvorbě pleši. Z věnce vlasů okolo pleši, neohroženého vypadáváním, je možné odebrat až 50% vlasových kořínků. Ty se pak přenáší na holé části hlavy. Říká se tomu transplantace vlasů.

Fotografie zachycující muže schovávajícího se za deštník

Transplantace vlasů, co je to?

Z věnce vlasů okolo pleši neohroženého vypadáváním je možné odebrat až 50% vlasových kořínků! Tyto vlasové kořínky s malými kousky kůže se pak přenáší na holé oblasti hlavy. Díky přenesené dědičné informaci rostou z vlasového věnce dál po celý život. Vlasové kořínky, které zůstaly po odebrání ostatních na místě, pak musí udržet váš přirozený vzhled vlasového věnce.

Solidně provedená transplantace vlasů

Zvláště u mladších pacientů nezáleží jen na tom, jak zajistit moderní účes. Mnohem víc se musí jednat o to, jak vám zajistit dlouhodobý a přirozený vzhled. Nejdůležitějším předpokladem pro dlouhodobě úspěšnou transplantaci je totiž důsledný koncept ošetřování.

Čeho transplantací vlasů docílíte?

Cílem transplantace vlasů je, aby na prořídlých místech opět rostly vlasy.

 

  • po zákroku nesmí zbýt žádné viditelné stopy
  • transplantované vlasy se od ostatních nesmí nijak odlišovat

Dnes již existují techniky, které těmto požadavkům při správném provedení vyhovují.

 

Chcete transplantaci vlasů zkusit?

Dobře vybírejte kliniku. Důležitý je kromě nezbytné důvěry i servis, který předchází vlastní transplantaci například ve formě odborných konzultací s lékařem a následná péče.
Pooperační prohlídky stejně jako poradenství by měly být poskytnuty v nejlepším případě zdarma a nezávazně. Nechte si od lékařských specialistů poradit a prodiskutujte s lékařem všechny možnosti, jak problém s vypadáváním vlasů řešit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies