Veni, Vidi, Vici

Do kin přichází nová česká komedie komedie Veni, Vidi, Vici. Můžete se těšit nejen na zábavný příběh z golfového greenu, ale také na skvělý herecký výkon Filipa Tomsy, Jitky Kocurové, Sandry Novákové a božského slavíka Karla Gotta.

Záběr na golfový míček na greenu

Veni, Vidi, Vici

Po tragické smrti svého otce, vášnivého golfisty, vyrůstá Honza pouze s maminkou a malým bráškou Lukášem. Rodina se se smrtí otce těžce vyrovnává a hrozí jí existenční problémy. Zrovna ve chvíli, kdy se Honza dozvídá o svém přijetí na vysokou školu, přichází majetková exekuce. Ten se k celé situaci staví čelem a místo plánovaných prázdnin s přítelkyní Terezkou nastupuje na brigádu do luxusního hotelu v Karlových Varech, kde pracuje jeho prastrýc Maxmilián.

Honza usilovně dře ve dne v noci. Aby mu Maxmilián trochu zpříjemnil život, rozhodne se Honzu alespoň na chvíli vrátit ke golfu, který jako malý s otcem hrával. Honza se projeví jako opravdový talent a jeho trenér se rozhodne se, že ho připraví k turnaji. Po týdnu nastoupí Honza ke svému prvnímu opravdovému turnaji, který k údivu všech vyhraje. Následují bujaré oslavy a ráno se Honza probouzí s kocovinou v posteli krásné Alice.

Ta nabídne překvapenému Honzovi reklamní kontrakt,  který by mu pomohl vyřešit starosti s penězi, a Honza souhlasí. V golfu i v práci se mu daří, ale brzy začne práce vyplňovat všechen jeho volný čas. Den před juniorským mistrovstvím golfu přichází nečekaná událost. Honza se při tréninku zraní!

A to je pouze začátek...

Informace o filmu

Režie:

Pavel Göbl

Scénář:

Radan Dolejš, Jan Rokůsek, podle námětu Marka Šmída

Kamera:

Tomáš Juríček

Hudba:

Karel Mařík

Hrají:

Filip Tomsa, Jitka Kocurová, Sandra Nováková, Bob Klepl, Václav Postránecký, Iveta Dušková, Jaromír Nosek, Marek Vašut, Eva Ujfaluši, Karel Gott ad.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Machete - nová mexická bomba!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies