Vánoční dárky pro manželku, milenku i tchýni

Vánoce se blíží a potřeba vánočního nákupu s nimi. Už víte, co koupit svým rodinným příslušníkům, známým a přátelům? Poradíme vám, jak nakupovat a neurazit, zvláště milenku a tchýni. Pro vánoční sklerotiky máme horký tip.
Fotografie dárků

Vánoční dárky podle náplně dne

Zatímco ženy tíhnou k dárkům, ze kterých mají estetický požitek, muži mají raději funkční dary. Je však třeba rozlišovat typ obdarovávaného, podle jeho věku a zájmů. Svou dceru jistě neohromíte nejnovější teflonovou pánví, ale vaše žena by za takového pomocníka dala všechno. Uvědomte si, čemu dotyčný věnuje většinu svého času (vaření, jóga, kosmetika) a podle toho svůj dárek vybírejte.

Multifunkční dary pro ženy

Jsou dárky, které neurazí žádnou ženu. Šperky, tělová a pěstící kosmetika, parfémy. Někdy je ovšem těžké trefit se do vkusu partnerky a tak vám nezbude nic jiného než vypátrat její oblíbenou vůni v koupelně nebo u její upovídané sestry.

Vánoční dárky pro manželky a matky

Hlavní náplní maminek, ať už se týká o tu vaší nebo o manželku – matku vašich dětí, je péče o domácnost a o potomky. Bude se jim proto hodit cokoliv do domácnosti – od mixérů, kávovarů až po topinkovače a sušičky na ovoce. Mladé maminky ocení tzv. elektronické chůvičky, které upozorní na křik nebo pláč dítěte ve vedlejší místnosti. Vaši matku jistě potěší zarámovaná společná rodinná fotografie nebo fotoalbum.

Vánoční dárky pro sportovce a sportovkyně

Věnuje se vaše přítelkyně nějakému sportu? Pak máte vyhráno! Náruživé plavkyni můžete věnovat permanentku na bazén, návštěvnici fitness centra nějaký posilovací stroj, jogínce knihu o józe a duševní harmonii, cyklistky ocení chrániče nebo doplňky na kolo.

Kniha jako vánoční dárek

Zjistěte, co vaši přítelkyni, matku nebo kamarádku zajímá a podle toho vyberte tématicky zaměřenou knihu. Může se jednat o zahradničení, duchovní nauky, sport, kosmetiku, péči o děti nebo o sex (co třeba Kámasútra?). Kamarádům uděláte radost vtipnými publikacemi na téma „Jak přežít stáří” „Návod na ovládání ženy”, apod.

Vánoční dárky pro tchýni – prášky na spaní nebo krém proti vráskám?

Co koupit tchýni? Na prášky na spaní nebo poukaz na dovolenou na Aljašce raději zapomeňte. Také vitamíny, potravinové doplňky a zdravotní pomůcky by nemusela pochopit zrovna dobře. Nekupujte ani krém proti vráskám. Poraďte se raději se svou ženou. Jistota je jistota.

Vánoční dárky pro milenku

Milenka je drahá záležitost a ani dárky pro ní by neměly být laciné. Vybírejte luxusní spodní prádlo, šperky, parfémy. Pokud nechcete při rozbalování spatřit její znechucený obličej, sáhněte hlouběji do kapsy.

Vánoční dárky pro muže

Jak už bylo řečeno, muži mají rádi funkční dary. Oceníme hodinky, holící strojky, mobilní telefony a příslušenství na mobil, elektroniku, fotoaparáty, DVD. Tchánovi můžete koupit láhev oblíbené whisky, svému otci kvalitní pěnu a vodu po holení. Mužům řidičům se může hodit alkohol tester.

Vánoční dárky pro děti

S dětmi je to obvykle nejjednodušší. Dopis pro Ježíška poslouží jako nekonečný seznam vánočních dárků od nového mobilu až po živého koně. Děti jsou bohužel čím dál tím náročnější a hračky také čím dál tím dražší. Své potomky rozhodně nepotěšíte ponožkami, spodním prádlem a oblečením. O tyhle dárky přece Ježíškovi nepsali!

Darujte na Vánoce zdraví

Co si přejeme ze všeho nejvíce? Zdraví. Nelze jej sice darovat, ale můžete jej alespoň podpořit. Vitamíny, doplňky stravy, zdravotní polštáře, vonné olejíčky, masážní strojky, krémy a různé pěstící přípravky o Vánocích potěší nejen ženy.

Jaké vánoční dárky nekupovat

Trefit se do vkusu oblečení, kosmetiky a šperků je úkol nadlidský. Nečiňte tak nikdy bez předchozí porady s někým blízkým nebo se samotným obdarovaným.

Netradiční vánoční dárky

Chcete darovat něco opravdu netradičního? Zkuste inteligentní hračku pro dospělé, tzv. inteligentní plastelínu. Tato speciální hmota dokáže neuvěřitelné kousky: skáče jako míč, taje, dá se trhat na kousky, reaguje na změnu teploty a světla a mnoho dalšího. Navíc nemastí ani nešpiní a je zdravotně nezávadná. Netradičním vánočním dárkem může být také některá z erotických pomůcek, vstupenka na koncert nebo muzikál, letenka do Paříže, poukaz na thajskou masáž nebo lázeňský pobyt.

Adrenalinové vánoční dárky

Adrenalinové zážitky jsou opravdu originálním vánočním dárkem. Své drahé polovičce můžete zajistit bungee jumping, vodní lyžování, paintball, hummer, potápění nebo třeba paragliding.

Vánoční dárky na poslední chvíli

Pokud si na vánoční dárky vzpomenete den před Štědrým dnem, asi už nic inovačního nevymyslíte. Sáhněte po vkusně zabalených dárkových balíčcích dříve než vyprodají poslední kousky.

Zapomněli jste na vánoční dárek pro přítelkyni? Máme pro vás řešení!

Nestává se to často, ale pokud se stane, že v den D zjistíte, že vám chybí dárek pro přítelkyni (z důvodu vašeho pracovního vytížení nebo nerozhodnosti při výběru jednotlivých darů), nezoufejte! Zamluvte ve špičkové restauraci stůl pro dva, předveďte své partnerce žhavý striptýz, připravte v koupelně svíčky a šampaňské a splňte jí každé její (i erotické) přání. Na takový Štědrý den v životě nezapomene!
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies