Vanessa Paradis - sladká jako Francie

I když měla Vanessa Paradis všechny předpoklady pro to, aby se stala úspěšnou modelkou, dala přednost herecké a především pěvecké kariéře. To však nic nemění na tom, že v sobě skrývá cosi typicky francouzsky šarmantního a tajemného.

Francouzská herečka Vanessa Paradise na své propagační fotografii

Vanessa Paradis - drobná paličatá holka

Francie přinesla filmovému showbusinessu i předváděcím molům spoustu žen, které možná nebyly ideálem krásy, ale vždy v sobě měly nedefinovatelné kouzlo, vyzývavost a jakousi starodávnou vznešenost.

Vanessa Paradis - herečka, zpěvačka i modelka

Mezi tuto společnost padne herečka, zpěvačka a příležitostná modelka Vanessa Paradis jako ulitá. Když k tomu přidáte i její tvrdohlavost, s jakou si usmyslela, že dobyde světla ramp, neni vůbec divu, že se vypracovala mezi nejúspěšnější francouzské celebrity. Je přirovnávána k naší Ivě Fruhlingové...

Vanessa Paradis - přes zpěv k herectví

Malá Vanessa měla svůj úkol mírně ulehčený tím, že její rodina byla umělecky založená a měla spoustu vazeb na filmový, divadelní a hudební svět. Brzy se prosadila jako zpěvačka a protože její křehký vzhled byl pro spoustu mužů navýsost sexy, brzy začaly přicházet nabídky i na předvádění módních kolekcí. Dlouhodobě spolupracuje se značkou Chanel, ke které se věrně s menšími přestávkami vrací.

Vanessa Paradis - vztah se Střihorukým Edwardem

Její kariéra se vlastně nikdy nezapotácela, zpívání a hraní ve filmech pro ni bylo naprosto přirozené.
Za své filmové výkony byla několikrát oceněna, ale největší odměnou z herecké branže byla známost s americkým idolem mnoha ženských srdcí - Johnem Deppem.
I když se mnozí domnívali, že vztah extravagantního herce a sladké Francouzky nebude mít dlouhého trvání, opak je pravdou. I když nejsou manželé, mají spolu už dvě děti a vzhledem k minimu zpráv z jejich soukromého života lze odvodit, že Amorovy šípy se dostaly ke správným srdcím.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies