Valentýnská soutěž s Lemondem

A máme tady další soutěž! Ve spolupráci s Lemondem jsme pro vás připravili valentýnskou soutěž. Vyhrajte jemný likér plný ovocných chutí a vůní a k tomu originální ledovník, klíčenku a přívěšek na mobil. Navíc si namíchejte speciální Lemond koktejly, které si zamilujete. Valentýnská noc může začít. Tím to ale nekončí. Až do konce března můžete vyrazit na akci do svého oblíbeného baru a Becherovka Lemond tam nebude chybět.

Propagační fotografie k alkoholu značky Becherovka

Valentýnský koktejl „Lemond pro ni“

koktejlZamilovaný muž vezme 5 cl Lemondu, přidá 3 cl Rose´s lime juice a vše pořádně promíchá v mixéru s ledovou drtí. Aby byl koktejl dokonalý, tak jej nezapomene servírovat s polibkem. Dál už je to otevřené…

Valentýnský koktejl „Lemond pro něj“

Zamilovaná žena nalije do sklenice 5 cl Lemondu, přidá 2 kolečka citrónu, sodu a nakonec pár kostek ledu. Aby byl koktejl ideální, tak jej nezapomene servírovat s pohlazením. Dál už je to otevřené…

drink s citronem

 

Rozsviťte bary a restaurace nejen na Valentýna

Až do konce března můžete vyrazit na akci, v níž získáte originální svítící předměty, mezi nimiž nechybí ani svítící zuby. Akce bude probíhat omezenou dobu ve stovkách barů a restaurací napříč Českem. Kromě zubů jsou ve hře svítící prsteny, náušnice či přesné kopie originálního panáku.

V každém baru či restauraci se může lišit princip získání odměny. Stejné zůstávají dárky, mezi nimiž převládá kolekce svítících panáků. Mapka barů a restaurací, kde se akce s Lemondem koná, je uvedena na stránkách www.lemond.cz.

Zrodila se před dvěma lety

Becherovka Lemond byla uvedena na trh po 201 letech od vzniku Becherovky Original a je teprve druhým likérem v historii, který nese název Becherovka. Řadí se do kategorie hořko-bylinných či ovocných likérů a je 100% přírodním produktem. Charakteristická je pro ni citrusová vůně a chuť. Becherovka Lemond je jemná, lahodná, s příjemným dozníváním a 20 % alkoholu.

Becherovka LemondReceptura Lemondu je stejně tajná jako receptura klasické Becherovky. Pro výrobu Becherovky Lemond jsou využívána čistě přírodní aromata, jejichž chuťové a vonné složky byly extrahovány přímo z plodů ovoce či z bylin. Jde o přírodní aroma z pomerančů, citronů, kumquatů a ceylonského čaje a nechybí ani přírodní bylinné aroma připravené z deseti bylin, které jsou součástí receptury pro výrobu klasické Becherovky. Svěžest Becherovky Lemond je dána přídavkem mentolu a její zlatavě žlutá barva je dotvořena pomocí karamelu.

Nic neplánujte. Jen se bavte. Spolu. Je to otevřené i na Valentýna…

Becherovku Lemond je nejlepší si dopřát dokonale vychlazenou. Napište nám, odpověď na otázku: Jaká je doporučená teplota servírování Becherovky Lemond (odpověď naleznete na stránkách Becherovky) na náš redakční e-mail: redakce@samuraj.cz a vyhrajte ceny od Becherovky Lemond. Vyhrává každý 100., 200., a 300. e-mail. Soutěžit můžete do 14. 02. 2011. Soutěž je určená pro osoby starší 18 let. Více o soutěžních podmínkách ZDE.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies