Val d´Isere - lyžování 2006/2007 - nabídka pro náročné

Začátek pracovního týdne a vidina víkendu v dálce. Náš tip na zimní dovolenou vás však na chvíli unese od všedních starostí. Francouzské středisko Val d´Isere. I běžní lyžaři, kteří se neřítí mezi brankami, se zde musí cítit navýsost spokojeně.

Fotografie zasněženého údolí Val d´Isere

Val d´Isere - lyžování 2006/2007 - vítejte v ráji

O tom, že Val d´Isere je pro lyžaře země zaslíbená, vypovídá už jen údaj o přepravních možnostech. Během hodiny jsou totiž různorodé vleky, sedačkové a kabinkové lanovky a vláčky schopny obsloužit až 135 tisíc lyžařů. Ti se mohou ve Val d´Isere vybrat ze 140 sjezdovek, které dají dohromady až 300 km tratí.

Lyžování 2006/2007 - je libo výtahovou šachtu?

Ve Val d´Isere si opravdu můžete vybrat, jestli lyžování pojmete jako rekreační záležitost anebo si vyzkoušíte extrémní sjezdovky. Například propádák připomínající výtahovou šachtu zosobňuje Face Olympique de Bellevarde označená samozřejmě jako černá trať.

Pokud by vás Val d´Isere omrzelo, můžete si vyrazit na ledovec Pissaillas případně do sousedního Tignes, které stejně jako Val d´Isere patří do lyžařské oblasti Espace Killy.

Vše kolem ledu a sněhu - Val d´Isere - lyžování 2006/2007

Kromě lyžování a více méně běžných oddechových aktivit v bazénu, sauně a barech si ve Val d´Isere můžete vyzkoušet i méně obvyklý sport, který vám určitě zahýbe s adrenalinem. V údolí se totiž nachází ledový okruh, na kterém se můžete prohnat buď na motokáře, čtyřkolce nebo rovnou v autě. Ale na normálních cestách to raději nezkoušejte a zkontrolujte si, zda máte zimní pneumatiky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Katy Perry: z kostelové lolity sexy symbolem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies