V jakém outfitu přijdete ženským nejpřitažlivější??

V pravěku se chlap zabalil do medvědí kůže a byl king. Evoluce však pokročila a s medvědí kůží dnes nevystačíte. Ženy jsou čím dál tím náročnější. Jak by měl vypadat chlap, ze kterého se jim budou podlamovat kolena?

muž v kabátku

Váš look = vaše vizitka

Jeden francouzský magazín si dal tu práci a vyzpovídal svoje čtenářky, co si představí pod pojmem „sexy outfit“ u mužů.

Takže, pánové, voilà:

  • U žen vede uvolněný styl oblečení - džíny, košile nebo tričko. Následuje klasika, tzn. kalhoty s puky a košilí nebo oblek a hned za ním městský styl (tričko s nápisy, džíny, tenisky)
  • Až pro 88 % ženských je váš vzhled zároveň informací o vaší osobnosti. Nezklamte je!
  • 66 % z nich ocení muže sledující módní trendy.
  • Váš outfit vnímá jako sexuální signál 77 % žen. Zbývajících 23 % tvrdí, že je dostane spíš vaše osobnost než to, co máte na sobě. (Brát s rezervou – oblek od Hugo Bosse v kombinaci s porche nebo jaguárem dokáže podobné názory spolehlivě přehodnotit.)

Bez kožené bundy ani ránu!

I když od pravěku už nějaká ta doba uběhla, kůže je pořád in. Číslem jedna ve vašem šatníku by měla být proto kožená bunda - tu milují dvacítky i padesátnice. Evokuje v nich představu drsňáka na Harley Davidsonu a má šmrnc. Ostudu si neuděláte ani ve slušivém trenčkotu nebo krátkém flaušovém plášti. Pod ně patří košile – zvolilo by ji 65 % žen – případně polokošile, kterou by vzalo na milost 17 % žen. Těsně v závěsu (16 %) se drží tričko. Klasikou, kterou nic nezkazíte, jsou kvalitní džíny. Chcete-li zapůsobit na starší ročníky, místo džínů navlečte kalhoty s puky, ty se u mladších žen drží co do oblíbenosti na druhém místě. Celek doladí boty – klasické kožené polobotky, slečny pod 25 let preferují tenisky a sportovní obuv vůbec.

Trenky, boxerky, nebo slipy?

Nejvíce žen bez rozdílu věku by z vás nejraději strhalo boxerky. V kategorii do 35 let druhé místo patří trenkám a naprosto se znemožníte ve slipech. Ženy nad 60 rozvášníte boxerkami, slipy, ale z trenek moc odvázané nebudou, zařadily je co do erotičnosti až na třetí místo. Otázka je, čím ženy nad 60 rozvášní vás.

Chcete se znemožnit?

Snadná pomoc. Když už vás znudily lačné pohledy a neustálé vnucování telefonních čísel, zkuste tyhle zabijáky sex appealu:

Kšandy. Čas s od času se sice objeví zpráva, že se vracejí do módy, ale ani to s ženami nepohne, aby je vzaly na milost.

Motýlek – máte ho ve skříni od dob tanečních, kdy vám tak slušel? (Nebo jste si to aspoň mysleli.) Jestli nechcete vypadat jak motýl Emanuel, tak ho tam nechte. Je mu tam dobře.

Sešlapané, odrbané tenisky - spolehlivě pohřbí i ten nejvymakanější outfit.

Kožešinové přezkové papuče – tak tenhle pohled si nezaslouží ani vaše tchýně. Pokud nedejbože něco takového vlastníte, darujte je svému nepříteli nebo je dejte na hraní svému psovi.

Parfém, kterému nejde říct ne

Dobře zvolený parfém má přímo afrodiziakální účinky. Nevěříte? Tak zkuste vůně, které podle zmlsaných Francouzek patří k něm nej: Le Mâle od Jean-Paula Gaultiera, Eau Sauvage od Diora, Boss od Hugo Bosse nebo Acqua di Gio od Giorgia Armaniho. Jen na vlastní nebezpečí.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies