V jakém nočním úboru spí vaše přítelkyně?

Dává vaše přítelkyně přednost pohodlnému pyžámku, noční košilce nebo spí tak, jak ji pánbůh stvořil - úplně nahá? Počítejte s tím, že na začátku vašeho vztahu může spát v něčem, co ji není příliš pohodlné a dělá to jen kvůli vám. Abyste mohl z jejího nočního úboru odvodit, co to o ní vypovídá, musíte spolu být delší dobu.

V jakém nočním úboru spí vaše přítelkyně?

 

  • Pyžamo je prostě klasika

 

Ženy, které nosí pyžámka, mají rády pohodlí a jednoduchý styl. Což ještě nemusí znamenat, že postrádají originalitu a nejsou zábavné. Na takovou partnerku se můžete kdykoliv a s čímkoliv spolehnout. Tyto ženy jsou nesmírně obětavé. Některé ale mohou být spíše konzervativní. Spíše touží po tom, abyste byl v první řadě šťastný vy.

 

  • Tričko s kalhotkami nebo bez - jednoduchý úbor

 

Ženy, které rády spí v tričku, jsou velice praktické. Většinou se to týká žen, které jsou sportovně založené. Romantika jim sice nic moc neříká, ale za to se můžete těšit, že si dokážou říct, co se jim líbí a umí jít rovnou na věc. Když ke svému oblíbenému tričku nosí i kalhotky, vypovídá to o ní, že je upřímná, empatická a v posteli dokáže překvapit.

 

  • Nosí ráda maxitrička s dětskými obrázky?

 

Miluje vaše přítelkyně dětské, pro vás nesmyslné, obrázky? A co víc, dokonce v nich musí i spát? No co, máte prostě partnerku, která je rozpustilá, hravá a zábavná. S tou se nikdy nudit nebudete. To vám můžeme slíbit. Ale musíte ji trochu krotit, rády se totiž předvádějí a flirtují. Některé mohou být i příšerně rozmazlené až infantilní. Ale to už záleží na vás, s jakou ženou chcete trávit čas.

 

  • Dává přednost hedvábným šortkám s košilkou

 

Tento noční úbor mají v oblibě ženy, které vypadají něžně či dokonce až zranitelně. V posteli se ochotně přizpůsobí všemu, co ji navrhnete či přikážete. Musíme vás ale varovat. Některé jen vypadají, že jsou zranitelné, ale umí předvést i svou divokou stránku.

 

  • Noční košilka - má ráda saténovou, bavlněnou či flanelovou?

 

Satén mají rády ženy, které představují anděla s ďáblem v těle. Možná vypadají nevinně, ale sex si umí parádně užít. Ty, které rády spí v dlouhých saténových košilích, jsou prostě nenapravitelné romantičky. Chtějí být neustále dobývány. Bavlněná noční košile vypovídá o svojí majitelce, že si spojuje sex s láskou.

 

Neumí si jen užít a odejít. Hledá především lásku a ne jen sex bez emocí a závazků. Tyto ženy jsou ohleduplné, pozorné a když se zamilují, tak to jsou opravdové, hluboké city, které je jen tak nepřejdou. Pokud má vaše partnerka ráda flanelové košile, asi je poněkud stydlivější povahy. Chce se milovat jen potmě, není v sexu moc aktivní, takže většinu práce ponechá na vás.

 

  • Spí jen tak, jak ji pánbůh stvořil - v rouše Evině

 

Pro vás (muže) je to ten nejlákavější noční úbor. Nic vám nepřekáží, když si chcete užít, a prostě celou noc se můžete kochat jejími dokonalými křivkami. Tedy v případě, že nespí pod peřinou.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies