Užijte si videobrýle

Ke sledování vašeho oblíbeného filmu vám postačí samotné videobrýle, žádné jiné komponenty nejsou třeba!

Fotografie zachycující videobrýle

Doma i na cestách

Videobrýle byly před několika měsíci uvedeny u nás v ČR na trh a prozatím je to jeden z nejúžasnějších výrobků, které byly v poslední době vytvořeny. Hodí se především na delší cesty (pro cestující veřejnými dopravními prostředky, nikoliv pro řidiče). Videobrýle jsou zcela samostatným výrobkem, jenž nepotřebuje k přehrávání záznamů žádný jiný přehrávač.

Funguje bez síťového připojení, pouze na jednu malou baterii. Při koupi videobrýlí obdržíte baterie dvě. Každá z nich vydrží videobrýle napájet přibližně dvě hodiny, poté je třeba baterii vyměnit a použitou samozřejmě nevyhodíte, ale necháte ji dobít. Dobití jednoho akumulátoru trvá necelých sedmdesát minut. Aniž byste tedy baterie museli dobíjet, délka vašeho sledovaného záznamu může mít až čtyři hodiny.

Díky odolnému plastu jsou videobrýle téměř nezničitelné (pokud s nimi nepraštíte o zem). Ve stranicích videobrýlí je určené místo pro paměťovou kartu a také místo pro baterii. Na nich najdete rovněž ovládací tlačítka. Těch si však všímat nemusíte, videobrýle můžete ovládat dálkovým ovladačem, který je součástí balení.

Obraz ve velikosti 127 cm

Videobrýle svým rozlišením příliš nevynikají (432 x 240), což však vynahradí velikost předstírané obrazovky. Budete mít pocit, že koukáte na obrazovku ve velikosti 127 cm z blízkosti dvou metrů. Zážitek ze sledování pořadu si tedy užijete dosytosti. Samozřejmou funkcí je přehrávání  AVI, Mp4, MPG, některé Divx a XviD. Dále je možné prohlížet fotografie (jpeg), přehrát Mp3 a součástí je i oblíbená hra Tetris.

Pro své docela robustní tělo má značně nízkou váhu, ta se pohybuje i s vloženou baterií a paměťovou kartou kolem 10 dkg. Uživatel, jenž bude videobrýle používat delší dobu, může využít nastavitelného nosníku, který pomůže ulevit zatížené části nosu. Součástí jsou rovněž dvě sluchátka a USB kabel pro přenos dat na paměťovou kartu. Cena videobrýlí prozatím zůstává dost vysoko, nejlevnější můžete pořídit již za 6 800 Kč.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o seznamování
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies