Už vám ujel vlak?

Ujíždí vám vlak, jste prostě po sezóně, to neznamená jako úplně starý, jen už jednoduše out. Dneska už není starý ten, komu je o generaci více, než mladým. Doba je zlá pánové, po sezóně už můžete být po uplynutí pouhých několika let. Jak to poznat? Tak pojďme se na to podívat. 

Gameboy

Takže týká se to i vás?

Pamatujete dobu, kdy ve vaší kapse nebyl mobil a holky jste musel nahánět z telefonní budky, nebo tajně volat z pevné linky v obýváku či v předsíni?

Vaše sezóna je ta tam, pokud jste odemykal auto jenom klíčkem. O dálkovém odemykání jste ani nesnil.

Váš první operátor byl Paegas nebo Eurotel? To o vašem věku taky něco svědčí.

Ti šťastní, minimálně o jednu generaci mladší se vás s velkým zájmem ptají, jaké to bylo, když ještě doma nebyl internet, nebo jste jej vytáčel přes pevnou linku.

Večerní nebo dokonce noční masturbace? Nepřichází v úvahu, raději si říkáte: „Nechám to na ráno.“ A to kdo ví jestli!!

Při rodinné sešlosti, už se nad vámi nikdo nerozplývá a už to došla i tak daleko, že se nikdo ze starších neostýchá před vámi vyprávět hrubé či dokonce sprosté vtipy.

Když jste v první třídě musel jet na tábor, bylo nutné přibalit zelenou košili a červený šátek. V případě, že tábor nebyl nutný možná jste se s rodiči vydali na hranice a stát jste museli opravdu na každém hraničním přechodu.

Chystáte se do hospody? Beztak se nalíváte už doma, aby vás ožíračka v hospodě nestála tolik peněz. V případě, že jste měl pěkně v kuli, ještě další den vám bude hrozně. Týpci po sezóně už ani nedojdou domů  po svých, raději zacálují taxíka, no asi proto pijí před tím už doma, aby na taxíka vůbec zbylo.

Pařil jste na Gameboyi, skládal kostičky v super hře Tetris a chatoval na ICQ? Váš mail nekončí @gmail.cz, ale pořád je na Volný či Yahoo? Další signál, že vaší sezóně už odzvonilo.

Pamatujete ten rok, kdy Seifert dostal Nobelovu cenu za literaturu, živě si pamatujete nástup  brankáře Domika Haška do NHL, nebo fenomenální gól Svobody od modré čáry v Naganu? Hmm....

Uteče vám čas od času z pusy věta: „ No tak tohle jsem za mlada nedělal.“ nebo „Tohle za mých mladých let nebylo a neexistovalo.“

Byl jste nucen sledovat Bolka a Lolka v polském jazyce a vůbec všechny zajímavé pořady se odehrávali v polské televizi? Pokud si tohle pamatujete už jste zřejmě hodně po sezóně, ale ne zas tak moc, protože čtete magazín Samuraj.cz.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.6 Počet: 9 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies