Už jste farmařili na Facebooku?

Jednoznačnou jedničkou ze všech on-line her na sociální síti Facebook je FarmVille. Nová hra, The Agency: Covert Ops ale vyzývá všechny farmáře na souboj. Porovnejte obě hry a zjistěte, zda budete sázet mrkve nebo rány.

hra FarmVille na facebooku

FarmVille – supermánie na Facebooku

Ve FarmVille, jak už název vypovídá, se stáváte farmářem a staráte se o svou farmu. Pěstujete nejrůznější plodiny, chováte hospodářská zvířata, budujete dům. Čím více máte zkušeností (aktivit), tím více získáváte kreditů a máte také více možností, co dále s farmou dělat. Své suroviny můžete dále prodávat, získané peníze pak utrácíte za zemědělské stroje, stavby či doplňky. Můžete ale také adoptovat zvíře jiného hráče, vzájemně si pomáhat nebo také mezi sebou soupeřit – jako typičtí čeští sousedé.

Úskalím je časová náročnost a nutnost neustálé kontroly. Každá plodina vyžaduje, aby jste ji v určitý čas sklidili, jinak vám shnije a vy přijdete o body. Hra se tak snadno stává návykovou – důkazem je i množství aktivních hráčů – až 90 milionů měsíčně, což je třetina uživatelů Facebooku! Hra je samozřejmě stvořena s úmyslem svému tvůrci vydělávat, nabádá vás proto kupovat si virtuální předměty za skutečné peníze. Neblbněte a místo toho si raději kupte skutečnou, ne virtuální mrkev!

hra The Agency: Covert Ops

Další hry na Facebooku

Obdobou FarmVille je FrontierVille – jen vyžaduje kromě samotného farmaření věnovat se také těžbě dřeva a stavbě budov. Umožňuje dokonce i založit rodinu, takže se kromě všech prasátek a kůzlátek můžete starat o další hladový krk navíc. Aby toho nebylo málo, může vás kdykoliv napadnout medvěd nebo had. Alespoň trocha adrenalinu!

Pro milovníky rybiček je tu FishVille. Dostanete v něm své vlastní akvárko a nakupujete rybičky, o které se samozřejmě musíte také starat. Zábava k popukání. Když už, vyzkoušejte raději hru Fish Arena, kde chováte bojové rybičky. Ty mají za úkol zlikvidovat ryby protihráče. Podobný smysl hry má Pet Society a Pet Ville – vyberete si nějaké zvířátko a snažíte se, aby vám brzy nekleklo.

The Agency: Covert Ops

Konečně se na Facebooku mezi všemi těmi farmami a akvárky našlo atraktivnější téma: Mise tajného agenta. Konečně nemusíte veřejně na Facebooku prosit přátele o hnojivo na zahrádku nebo o podestýlku pro vašeho čuníka. Jako tajný agent budete plnit přidělené úkoly, nakupovat na černém trhu, jezdit do exotických zemí a zdokonalovat své bojové schopnosti i špionážní výbavu. Grafika nevypadá vůbec špatně, můžete hrát se svými přáteli a vybíráte si dokonce i své protihráče. Jedinou nevýhodou je všudypřítomný anglický jazyk. Pokud ale ovládáte alespoň základy, co se po vás chce, brzy pochopíte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Tony Hawk – machr na skejtu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies