Umíte ji pořádně nažhavit?

Pokud chcete být v posteli opravdový “nadsamec”, musíte vědět, jak ji správně nažhavit. Ženy se nevzruší stejným způsobem jako muži. Ženy potřebují více něhy, polibků, hlazení a především času. Každé ženě se může líbit něco jiného, proto nepřestávejte objevovat její vzrušivá místa. Poradíme vám nejčastější, ale také často opomíjené erotogenní zóny u žen.

Žena ve spodním prádle

 

Erotogenních zón u mužů není moc. Spíše se jedná jen o jednu oblast - tu, kterou zakrývají trenky. Vysoké procento mužů si moc nepotrpí na lízání bradavek, ušních lalůčků, škrábání zad či na podobné věci. Rozhodně to nejsou věci, které muži vyžadují. Jste úplně spokojeni, když partnerka odvede kvalitní práci “tam dole”.

 

Jenže u žen je to složitější. Nejen, že každé ženské tělo reaguje na vaše podněty jiným způsobem, ale musíte rozlišovat i typ útoku. Na některé platí jen letmý dotyk na určitá místa, s jinými ženami si musíte chvíli vyhrát a na jiné zas platí pouze přímý a drsný útok. Klidně se můžete zeptat své partnerky, jak to má ráda. Komunikace mezi partnery je totiž zásadní. Bez ní se daleko nedostanete. Ale klidně vám poradíme i my.

 

Věnujte se nejprve rtům a šíji

 

Pokud jí líbáte po celém těle, ale na její rty zapomínáte, pak děláte obrovskou chybu. Jestli toužíte po žhavém sexu, věnujte se jejím rtům intenzivněji a déle. Polibky nejsou důležité jen v počátcích vztahu. Ženy po nich touží pořád. Můžete na její rty i jemně foukat, klidně je olizujte a opatrně stiskněte zuby, přejíždějte po nich prstem a uvidíte, jak se vám začne rozplývat v náručí.

 

Ženy milují, když jim líbáte nebo něžně koušete krk. Klidně se můžete i jemně zakousnout do zadní strany krku. Kůže na krku je jemná a pružná, ale vydrží i větší kousnutí. Určitě jste si už někdy všimli toho, jak pes nebo kočka nosí svá mláďata za krk ve svých zubech. Po polibcích na rty a krk se postupně propracujete k prsům, bříšku i k jejímu klínu. Zaručeně bude vrnět blahem.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Tony Hawk – machr na skejtu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies