Trička pro správné chlapy!

Sháníte dárek pro svého kámoše nebo třeba švagra? Přejete si, aby byl váš dárek vtipný, originální, a přesto praktický a nijak extrémně finančně náročný? Zapomeňte na gadgety a raději se podívejte po nějakém veselém tričku!

Fotografie modrého trička BBT

Každý správný chlap by měl vlastnit alespoň jedno vtipné tričko s nápisem. Proč? Jednoduše proto, že zaujme všechny kolemjdoucí (včetně žen) a na první pohled ukáže, že má smysl pro humor. 

tričko s nápisem

V poslední době sklízejí úspěch zejména trička s nezapomenutelnými hláškami ze seriálů. Kdo by neznal Sheldonovu frázi: "Knock, knock, knock, Penny" či "Bazingaaaa". Seriálová trička vás nejen zařadí do neoficiálního fanklubu daného seriálu, ale hlavně nabízí množství témat ke konverzaci s neznámými osobami. Je možné, že se správným tričkem náhodou potkáte i tu pravou ženu pro vás.

Jinou možností jsou hudební trička, které dokonale doladí váš styl. S mp3 v uších a tričkem s nápisem "I love DNB" si vás určitě všimnou fanynky stejného stylu a téma vaší společné konverzace je opět zřejmé na první pohled. Pokud se stydíte oslovit ženu sám, nebo chcete předejít tomu, že by vás neoslovila ona, stačí si obléct tričko s návodem, jak by vám stydlivější dívka měla dát najevo své sypatie, například: "Mrkni, pokud mě chceš". V tu chvíli z vás veškerá tréma s případného odmítnutí opadne a můžete se jít bez zábran seznámit.

hudební tričko

Kromě oblíbeného hudebního stylu či serálu o vás vaše trička mohou prozradit i další velmi zajímavé věci: oblíbené zvíře, rasu psa, druh humoru, životní styl a mnoho dalšího. Když si na sebe například obléknete tričko s nápisem "Mám debilní kecy a nestydím se za to", máte jistotu, že každé ze svých slov máte dopředu omluvené.

Trička s potiskem to řeknou za vás! 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies