Trezor - ta nejlepší věc na ochranu vašich cenností

Možná si říkáte, že trezor nepotřebujete, ale věřte nám. Opravdu se vám bude hodit. Není určen jen k tomu, abyste do něj uschovali své peníze. Určitě máte spoustu důležitých věcí, které byste chtěli lépe ochránit - třeba nájemní smlouvu, rodné listy a ostatní dokumenty, elektronické nosiče dat, památné věci, různé cennosti a podobně.

Trezor do zdi

 

Volně stojící trezor

 

Jsou vytvářeny od těch nejmenších velikostí po obrovské skříně. Není to nutné, ale pro všechny případy se doporučuje, přichytit trezor ke stěně. Volně stojící trezory mají venkovní panty, díky kterým můžete jejich dveře otevřít až o 180°.

 

Trezor do nábytku

 

Vyrábí se v různých velikostech, ale tak, aby se vešel do běžného nábytku. Pro lepší ukotvení trezoru se přichytí k podlaze a ideálně ještě ke zdi. Mohou se ale také umístit volně pod stůl či ke stěně.

 

Trezor pod schody

 

Před pořízením takového trezoru si nejprve musíte promyslet, jaký tvar a velikost potřebujete. U některých se dvířka otevřou jen o 90° jiné už na 180°. Dvířka trezoru se mohou otevírat napravo, ale pokud je budete chtít otevírat naopak, lze je takto vyrobit na zakázku.

 

Trezor ve zdi

 

Trezor se dá do zdi pěkně schovat. Výhodou je trvalá montáž a větší bezpečnost, když jej dobře schováte. Ukrývají se do zdi tak, aby trezorové zámky nevyčnívaly. Proto je pak stačí jen vhodně zamaskovat - kalendářem, obrazem či posuvnou knihovnou.

 

Trezor do podlahy

 

Jestli uvažujete nad ukrytím trezoru do podlahy, raději ho tam zabudujte při samotné stavbě domu. Pokud již máte postavený dům, také se tam dá zabudovat, ale už je to složitější a samozřejmě také dražší. Má ale spoustu výhod. Zloděje často ani nenapadne hledat cennosti v podlaze a díky náročné montáži, je navíc trezor lépe skrytý. Snadno jej nakonec zamaskujete kobercem či nějakým nábytkem.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies