Trendy účesy pro rok 2008

Tak co pánové, jaké si myslíte, že jsou letošní rok moderní účesy? Krátké, dlouhé, červené, zelené a nebo vícebarevné vlasy? Přečtěte si náš článek, v něm se dozvíte, co je letos IN.

Fotografie muže propagující pánský sestřih

Trendy jarní účesy pro muže

Zajímá vás, jak budou vypadat letos na jaře módní účesy pro muže? Jaro je čas pro znovuzrození, omlazení a právě krátké vlasy jsou tím pravým. Trendy jsou zvednuté ofiny a nebo také rozcuch na týlu hlavy. Postačí zručnost, trocha gelu a alespoň trocha času po ránu, aby byl výsledek opravdu stylový. 

Trendy letní účesy pro muže - v módě jsou stále krátké vlasy

Jaké budou trendy účesy v létě? Co se týče krátkých účesů u mužů, ty snad nikdy nevyjdou z módy a tak tomu bude i letošní léto. Během parných letních dní je kratší sestřih vlasů pohodlnější. Pokožka hlavy lépe dýchá a také se o mnoho méně potí.

Trendy podzimní a zimní účesy pro muže

Na podzim a v zimě se budou opět nosit trochu delší vlasy, nejlépe upravené s pomocí gelu. Do popředí se opět dostávají asymetrické účesy a také jemně zakulacené ofiny. U asymetrie musí být viditelný rozdíl mezi jednotlivými délkami vlasů. Co se týče barvení vlasů, na to letos zapomeňte, barvení je letošní rok out. 

Účesy 2008 pro muže – nechte se inspirovat celebritami

Pokud chcete se svými vlasy experimentovat, nechte se inspirovat známými módními ikonami, jako je například David Beckham či Brad Pitt – pokud tedy chcete být IN, neváhejte, tyto dvě celebrity jdou zaručeně s módou.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies