Trendy pánské účesy pro rok 2010

Nejen šaty, ale i vlasy dělají člověka. Chcete-li vypadat dobře a zároveň být trendy, nechejte se inspirovat  našimi tipy na moderní pánské účesy a pak hurá k holiči!

Muž, který si nechává upravovat své vlasy stříháním od kadeřnice

Patky a ofinky pro rok 2010

Máte-li dostatečně hustou kštici, vsaďte na ofinu nebo alespoň patku. Česat ji pak můžete na jednu stranu souběžně s pěšinkou nebo dozadu do tvaru vlnky, jako se to nosilo v 60. letech. Rebelsky působí kombinace krátkých vlasů s dlouhou patkou padající přes oko nebo krátké vlasy na stranách hlavy a týlu a dlouhé na temeni. Nově je in také patka sestřižená do špičky a „zubatá“ ofina.

Polodlouhé vlasy jsou stále in

Dlouhé a polodlouhé vlasy dávno nepřísluší jen ženám. Obzvláště se letos budou nosit vlasy sestříhané těsně kolem hlavy, prameny by neměly být delší než pod bradu. Tento typ účesu si oblíbili zejména teenageři, slušet ale budou i mužům středního věku. Z boku by vlasy měly být sestříhané tak, aby zakrývaly ucho a tvořily pomyslnou linii.

Uhlazené nebo střapaté?

Zatímco minulý rok byly moderní střapaté účesy, jejichž tvar vyžadoval použití gelu, letos se budou nosit i účesy uhlazené, působící velmi elegantně. Ne každému ale samozřejmě bude tento styl slušet.

Jaké barvy letí?

Moderními barvami budou letos nejen blond, různé odstíny hnědé a černá, ale také metalicky modrá a bílá barva. Na metalické proužky vsaďte, máte-li rád extravaganci, bílé vlasy zase doporučujeme tmavým typům. Také pokud již máte vlasy prorostlé šedinami, kašlete na jejich maskování a rovnou přebarvěte celou hlavu na bílo! Melírování nemusí být pravidelné, trendy budou obarvené prameny v ofině nebo barevný pruh uhlopříčně přes půlku hlavy.

Máte z našich tipů "velkou hlavu"? Poraďte se se svým kadeřníkem. Ten by vám měl být schopen říci, jaký účes bude z letošních trendů slušet právě vám.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies