Top 10 nejstupidnějších smrtí

S nedávnou smrtí jednoho člena legendárních Jackassů, který to napálil do stromu pod vlivem alkoholu, by možná stálo za to si připomenout, jakou mamutí službu někteří zodpovědní idioti vykonali pro lidský genom tím, že se z něj zábavným způsobem odstranili. Vítejte na předávání Darwinovy ceny.

Fotografie zachycující muže, který krmí aligátora

10. Člověk versus kočka

kotě a elektřinaTo si zase jednou někdo myslel, že je Chuck Norris. Jistý nejmenovaný student kung fu totiž nabyl dojmu, že je schopný vlastnoručně skolit dravou šelmu. Ostatně něco v tom smyslu mu říkal jeho mistr bojových umění, ačkoli dá se předpokládat, že to myslel tak trochu metaforicky. Tento nadějný adept se tedy rozhodl, že si to v zoo rozdá se lvem ozbrojený pouze svými pěstmi. Odvaha se mu jistě nedá upřít, ale faktem zůstává, že po střetnutí se smečkou lvů z něho zůstaly jenom ty pěsti. Lvi mají zřejmě značný cit pro ironii.

 

9. Nájezd na výtah

Jackass 3Pokud vám zrovna těsně před nosem ujel výtah, tento příběh vám připomene, že trocha trpělivosti je možná tím nejlepším řešením. Jeden invalida na motorovém vozíčku nejspíš opravdu hodně spěchal, a tak když se výtah před ním zavřel, psychicky to neunesl a rozhodl se výtahu se pomstít. Rozjel se tedy proti dveřím od výtahové šachty a vrazil do nich. Očividně povolily, ale to tohoto rozjetého nájezdníka nezastavilo. Zacouval si kus zpátky a rozjel se proti nim znova. Tento útok již byl o poznání úspěšnější - dveře se prolomily a náš vzteklý invalida propadl do výtahové šachty a zemřel.

8. Erupce lávové lampy

Netrpělivost stála život i jednoho fandu do atmosférického osvětlení. Koupil si takzvanou lávovou lampu a zapnul ji. Chvíli ale trvá, než se kapalina v ní rozehřeje natolik, až se v ní začnou pohybovat barevné bubliny. Zřejmě to bylo příliš pomalé, protože náš nešťastník dostal výborný nápad umístit tuto lampu na plotnu, aby se zahřála rychleji. Zřejmě to zabralo, ale o trochu víc než bylo původně v plánu - lampa explodovala a skleněný střep se mu zabodl do hrudi.

7. Takový menší úlet

V tomhle momentě doporučuju abyste si překontrolovali, že tenhle článek není zařazený do kategorie Jak na to. To říkám jen, aby bylo jasno, že tu nikoho k ničemu nenávádím, právě naopak. Co byste řekli, že je ten nejlepší způsob dopravy domů po flámu Pěšky Na kole Autem Dva Američani byli přesvědčení o tom, že to nejlepší, co můžou po prochlastané noci udělat, je ukrást malé letadlo a trochu se proletět. Nakonec se dostali překvapivě blízko svému cíli, nicméně při "přistání" se jim zahákl ocas letadla o elektrické vedení a zalomili to do pole.

6. Vědecký důkaz vlastní blbosti

Aneb jak se na stupiditu dá jít vskutku vědecky. V tomhle případě šlo o pokus zopakovat jistý přelomový vědecký pokus - objev hromosvodu Benjaminem Franklinem, což byl vlastně drak na provázku vypuštěný v bouři. Tento experiment se bohužel zdařil. Náš amatérský vědec použil měděný drát, který držel ve svých rukou, a skrze který dostal po zásahu bleskem elektrický šok o síle několika miliard voltů. No, na Nobelovku to nebylo, ale Darwinova cena byla po zásluze jeho.

5. Jen tak si trochu bouchnout

Pokud někdy najdete nevybuchlou munici z nějaké války, rozhodně si s ní nehrajte. Protože to ale očividně nestačí říkat a zřejmě to už vůbec není samo o sobě očividné, dám vám konkrétní příklad toho, jak to dopadne. Tohle je ale pravda ještě o něco extrémnější, než byste čekali - jistý šťastlivec si přinesl tento úlovek domů a pak se dokonce vsadil s kamarády, že je to už naprosto nefunkční. Tak si na důkaz tohoto odvážného tvrzení dal do pusy starou rozbušku a zapojil ji na elektrický obvod. Následně se jeho čelisti vydaly radikálně odlišnými směry. Sázku zřejmě vyhrál někdo jiný.

4. MacGyver by nestačil zírat

Blbost není jen tak - na opravdovou blbost je potřeba velmi inteligentní tvor. Primitivní organismy obvykle v rámci svého života a domácího prostředí ví moc dobře, co pro ně má nebo nemá smysl. Ne tak tenhle týpek, který měl doma granát a jednoho krásného dne ho napadlo, že by mohl využít střelného prachu v něm k výrobě nějakého ohňostroje. Tak vzal motorovou pilu a začal řezat. Do granátu. Skutečný génius mezi idioty.

3. Hodina chemie v praxi

Něco mi říká, že takhle drsnou učitelku chemie jste na škole neměli. Se dvěma dalšími lidmi se jednou vydala autem zbavit se několika nebezpečných chemikálií. Nebo udělat menší experiment, kdo ví. Zastavila uprostřed cesty, vzala ony nebezpečné chemikálie a začala je lít do kanálu otvorem v poklopu. Následovala prudká reakce, která vystřelila poklop od kanálu nahoru. Letící poklop pak této učitelce usekl hlavu. Třešničkou na dortu je to, že ironií osudu tam jeli z pohřbu.

2. Ne úplně bezpečný sex

balancování na okněPředstavte si, že najdete nahou dvojici mrtvou na ulici. Napadá vás nějaká zjevná příčina smrti. Záhada se ovšem v tomto případě záhy vyjasnila - tyto dvě hrdličky spolu měly sex na střeše a podařilo se jim překulit se a spadnout z ní. Dá se z toho odvodit jedno ponaučení - jestli chcete mít nějakou šanci na předání svých genů dalším generacím, zkuste se při milování vzájemně nezabít.

 

1. Extrémní ruská ruleta

Ne že by normální ruská ruleta nebyla už tak celkem dost extrémním sportem, ale vždycky se dá jít o krok dál. V tomhle případě jistý Rasheed hrál ruskou ruletu s jedním drobným vylepšením - místo revolveru měl automatickou pistoli. A hrál první. Jeho protivník se mu asi jaksi zapomněl zmínit, že automatická pistole VŽDYCKY vystřelí, pokud je v komoře nebo zásobníku náboj. Možná že tím přišel naopak na jeden naprosto bezpečný způsob hraní ruské rulety - ruská ruleta proti úplnému idiotovi jakoukoliv zbraní. Beztak to někdo příště zkusí s bazukou nebo tak něco.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies