Tokio Hotel – tokiomanie v Čechách

Slavná rockově punková kapela Tokio Hotel míří v rámci svého prvního evropského turné do České republiky. Pokud jste i vy fanoušky těchto mladých, svérázných hochů, nenechejte si ujít jejich vystoupení v Praze nebo Ostravě!

Fotografie kapely Tokio Hotel

Fakta o kapele Tokio Hotel

Čtyřčlenná chlapecká skupina Tokio Hotel pochází z německého Magdeburgu, ale jejich sláva se pomalu šíří do celého světa. Zpěvákem a vůdčí osobností kapely je Bill Kaulitz, který původně zpíval jen se svým bratrem, dvojčetem Tomem. Poté, co se v jednom německém klubu seznámili s Gustavem Schäferem a Georgem Listigem, založili skupinu Devilish. Později se přejmenovali na Tokio Hotel a cesta ke hvězdám byla odstartována. Díky jejich debutovému singlu Durch Den Monsun se stali doslova ze dne na den hvězdami pop-punku. Také po debutovém album Schrei se jen zaprášilo.

Nyní má za sebou kapela Tokio Hotel práci na novém albu „Zimmer 483”, které vyjde 23. února 2007. V polovině března tak kluci odstartují další evropské turné ke své nové desce.

Dvojčata Bill a Tom Kaulitz a další členové kapely Tokio Hotel

Bill Kaulitz, vůdčí osobnost kapely Tokio Hotel, se narodil 1. 9. 1989 v Lipsku, o deset minut dříve než jeho dvojče Tom. Žije se svou matkou a nevlastním otcem. Má piercing v jazyku a v obočí, tetování na šíji a na břiše. Jeho bratra Toma Kaulitze poznáte podle dredů a piercingu rtu. Tom hraje na kytaru již od svých devíti let. Zbožňuje pařby a grafitti. Georg, další člen kapely Tokio Hotel, hraje na basovou kytaru a Gustav na bicí.

Tokio Hotel v Praze a Ostravě 2007

Tokio Hotel vystoupí 3. dubna 2007 v pražské Sazka Aréně a 7. dubna 2007 v ostravské ČEZ Aréně. Německá kapela tak odehraje první oficiální koncert v České republice. V Praze i v Ostravě Tokio Hotel zahrají i skladby z nové desky Zimmer 483. Cena lístku se pohybuje okolo 700 Kč.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies