Tipy na originální vánoční dárky

Svetrů se sobem a ponožek už bylo dost. Chcete-li letos vánočními dárky udělat svým blízkým opravdovou radost, vyvarujte se stereotypu a kupte něco originálního! Přinášíme smělé tipy.

Fotografie dárku se zlatou stuhou

Vánoční dárky pro každého

Permanentky a dárkové poukazy

Každý z nás si občas rád dopřeje luxusní péči o tělo. Ještě příjemnější je, pokud o nás pečuje někdo jiný. Vsaďte se, že dárkovým poukazem do salónu krásy nebo permanentkou na masáže neuděláte krok vedle. Atraktivní jsou také welness pobyty v lázních a relaxačních centrech. Pro aktivnější z nás se zase hodí permanentka na aerobic nebo do fitnesscentra.

 

Dárkové poukazy lze uplatnit také u solárií, sauny, manikúry a pedikúry nebo tam, kde chcete, aby si dotyčný konkrétní dárek vybral sám (elektrospotřebiče, oblečení apod.).

Lekce a kurzy aneb darujte sebevědomí!

Oblíbila si dcera angličtinu? Přihlaste ji do jazykového kurzu! Vrtí se vaše sestra ráda na parketu? Potěší ji kurz tance. Pro ženy, které by si rády zpevnily postavu, ale nebaví je potit se v posilovně, je zase jako dělaný kurz jógy nebo břišního tance. Zjistěte, co vašeho blízkého baví nejvíce a pomozte mu se ve své zálibě zdokonalit.

Vánoční dárky pro ženy a dívky

Chytré kuchyňské potřeby a elektrospotřebiče

Elektrospotřebičů není nikdy dost, zvláště těch chytrých. Velkou oblibu si v poslední době získala tzv. multifunkční trouba, která peče, griluje, rozmrazuje, suší, a to mnohem zdravějším způsobem než trouba klasická. Hospodyňkám ale udělá radost i kvalitní ponorný mixér, kávovar, sušička na ovoce nebo domácí pekárna, ve které může péct svůj vlastní chléb.

 

Z kuchyňských potřeb jsou nejšikovnější ty ze silikonu – například v silikonové formě na pečení pečete rychleji, bez tuku a bez připalování. Ze silikonu se vyrábí také stěrky na těsto, tvořítka na led, mašlovačky, podložky na pracovní desky a mnohé další. Jedná se o velmi odolný, snadno omyvatelný a nepřilnavý materiál.

Dárujte krásu

Šperky, hodinky, oblečení a parfémy udělají jakožto vánoční dárek radost dívkám i ženám každého věku. Ty, které se snaží zhubnout, ale potěší i gymnastický míč nebo speciální hubnoucí obruč Funkey Hula – obojí pohybově nenáročné a přesto účinné.

Vánoční dárky pro děti

Mezi vánočními dárky pro děti nesmí chybět hračky – vybírejte ale raději ty, které rozvíjejí dětskou kreativitu – například barvy na sklo, nástěnnou tabuli, hlavolamy nebo různé zábavné a společenské hry. Trendem mezi dětmi dávno nejsou ani tak in-line brusle jako boty Heelys, které mají kolečka zabudovaná v patách. Odrostlejším potomkům můžete k Vánocům dopřát i-pod nebo japonské tetování (vypadá jako opravdové, ale vydrží jen 4 týdny). Mladým slečnám, které se vracejí pozdě domů z večírků a diskoték, podarujte pepřový sprej.

Vánoční dárky pro muže

S vánočními dárky pro muže to někdy není lehké. Někteří vám řeknou, že nechtějí nic, jiní zase mají požadavky nezvykle vysoké – například plazmovou televizi nebo nové auto. Přesto existuje několik dárků, za které vám upřímně poděkují.

 

Sportovci ocení některý z posilovacích strojů, zapálení lyžaři termoprádlo. Muži milují zážitky, takže jim můžete podarovat poukaz na paintball nebo seskok padákem. Z kategorie netradičních dárků doporučujeme konopné pivo nebo vodku s pravým štírem.

Netradiční a vtipné vánoční dárky

Chcete darovat něco netradičního, vtipného? Vyberte některé z triček nebo spodního prádla s vtipnými obrázky a nápisy. Záchvat smíchu uslyšíte i po rozbalení dárku ve formě toaletních papírů s ilustracemi stávajících českých politiků nebo ilustracemi bankovek. Netradiční jsou také tvořítka na led ve tvaru prsou nebo penisu, stojánky na mobil v podobě otevřené lidské tlamy nebo některé ze zábavných stolních her (Activity, Harašeníčko).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies