Tereza Voříšková nejen ve filmu Bobule2

V dnešním článku Vám představíme mladou, krásnou a velmi nadějnou herečku Terezu Voříškovou, kterou můžete již koncem října vidět v českých kinech v pokračování úspěšné komedie z prostředí vinic – Bobule2.

Česká herečka Tereza Voříšková ve filmu Bobule

Ze života Terezy Voříškové

Tereza Voříšková se narodila 29.června 1989 v Praze. Odmala se toužila stát baletkou, cesty osudu ji ale zavedly k herectví. Letos vystudovala na Pražské konzervatoři hudebně dramatický obor. Doposud také tancuje s Fantasy studiem.

Pro zajímavost:

Tereza se v 8 letech objevila ve videoklipu Filipa Renče k písni Medvídek od skupiny Lucie.

Herecká kariéra – od Rafťáků až po Bobule2

První větší roli získala Tereza ve filmu Rafťáci, kde si zahrála postavu drsné vodačky Radky. Menší roli si střihla ve snímku Ro(c)k podvraťáků. Následovaly role ve filmech Svatba na bitevním poli, Venkovský učitel, Zemský ráj to na pohled, Bobule a nově také ve filmu Bobule2. Film Bobule2 by se měl koncem října objevit i v českých kinech. Máme se tedy na co těšit. S Jiřím Mádlem se objevila v pohádce Peklo s princeznou.

Tereza hraje také v různých seriálech, například Místo v životě, Trapasy, Soukromé pasti, Kriminálka anděl, Černá sanitka, Ďáblova lest, Ať žijí rytíři nebo v historickém 5-ti dílném seriálu Než se táta vrátí. Na divadelních prknech se s touto kráskou můžete setkat ve Švandově divadle ve hře Mnoho povyku pro nic a v divadle A studio Rubín ve hře S vyloučením veřejnosti.

Video, ve kterém se Tereza Voříšková objevila nahá, neleznete pod článkem!

Ze soukromíTerezy Voříškové

Při natáčení filmu Rafťáci se více sblížila s Vojtou Kotkem. Vztah jim vydržel necelé 2 roky. Při natáčení filmu Bobule (kde jsme mimochodem mohli shlédnout Terezu nahou) se dala dohromady se svým filmovým kolegou Kryštofem Hádkem, se kterým se po dotočení filmu Bobule 2 na krátký čas rozešla. Nyní jsou už opět spolu a chovají se jak dvě hrdličky. Kdo by měl tedy o Terezu zájem, tak má v současné době smůlu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies