Telefonujte stylově

Máte mobil a nudí vás už jeho funkce? Investujte do originality a nápadu. Pořiďte si mobil ve tvaru hodinek, náramku nebo si ho dokonce nechejte zabudovat do boty.

Fotografie mobilohodinek

Mobilní telefony jsou rozšířené

Mobilní telefon mají v Česku už i malé děti. Nejen u nás, ale i ve světě stále probíhá mánie okolo těchto přístrojů. Mobily už dnes umí fotit, točit videa nebo prohlížet internet. Výrobci přitom pořád přicházejí s novými a novými myšlenkami, jak do malého přístroje nacpat ještě více funkcí. A s tím přicházejí i velmi originální nápady…

Originální mobil - hodinky

Pořiďte si originální mobil – hodinky, které nikdy neztratíte. Tyto hodinky se mohou pochlubit obvyklými funkcemi klasických mobilů, jako je například rychlý internet, videohovory, samozřejmostí je možnost běžných hovorů a posílání SMS zpráv. Modely těchto mobilů plně podléhají módním trendům a hodí se i jako doplněk k běžnému oblečení. Mluvit můžete kromě zabudovaného mikrofonu i pomocí Handsfree. Samozřejmě je k dispozici připojení Blutooth.

Luxusní náramky

Do jiných sfér se dostaneme skokem k jiným náramkovým mobil – hodinkám. Představte si, že jdete po ulici, na ruce stříbrný náramek osázený drahokamy, který najednou zazvoní. Pak už jen stačí pomocí diamantového tlačítka hovor přijmout a mluvit. Ano, i mobilní trh pronikl do světa luxusu, který je ovšem běžnému zákazníkovi poněkud vzdálen.

Zajímavý nápad s botou

Z trochu jiné kategorie je mobil ukrytý v botě. Jistý návrhář přišel s nápadem trochu bondovského stylu. V podpatku boty je jednoduše díra, do které se podle něj hodí jakýkoliv mobil. Jakmile zazvoní, přiložíte si k uchu botu a telefonujete. Kdyby se tento nápad prosadil, mohlo by to na ulicích vypadat docela zajímavě.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rozbouřená Wall Street
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies