Techniky pro oddálení ejakulace

Chcete sobě i své partnerce dopřát dlouhé milování, ale přes veškeré snahy skončíte vždy dříve než si přejete? Toužíte po lepší výdrži? Vyzkoušejte některou z technik oddálení ejakulace.

Detailní fotografie na mužský rozkrok v džínách, s prstem za opaskem

Když se nám podaří uspokojit partnerku dříve než sami vyvrcholíme (nebo současně), máme z toho dobrý pocit. Když občas k ejakulaci dojde ještě před partnerčiným orgasmem, zamrzí to. Ale pokud k tomu dochází soustavně (a partnerka není anorgasmická), nezbývá než zauvažovat nad tím, jak ejakulaci oddálit.

Prodloužení výdrže

Prodloužit svou výdrž v sexu lze jediným způsobem – praxí. Pouze cvičením a neustálým opakováním můžete časem dosáhnout žádoucích výsledků. Výdrž můžete prodloužit tak, že se vždy, když se blížíte k vyvrcholení, vzrušovat přestanete. Mezitím můžete laskat prsa partnerky. Jakmile vzrušení lehce opadne, můžete pokračovat. Vzrušení vzroste, ale v momentě, kdy se blížíte k vrcholu, dráždění opět přerušíte a necháte lehce ustoupit.

Odvraťte pozornost pro oddálení ejakulace

Odvrácení pozornosti od svého vzrušení je také dobrou a často využívanou technikou k oddálení orgasmu. Můžete zkusit počítat, odříkávat násobilku nebo si představovat něco absolutně antierotického.

Zaznamenejte blížící se orgasmus včas

Během vzrušení (je jedno, zda při masturbaci nebo společných hrátkých) se snažte pozorovat sám sebe. Sledujte různé úrovně vzrušení a učte se tyto úrovně od sebe oddalovat. Pokud si všimnete sílícího vzrušení až v okamžiku, kdy orgasmus nelze odvrátit, těžko se s ním naučíte pracovat. Stupňujte vzrušení postupně, dělejte si vzrušovací pauzy, při kterých se můžete věnovat své partnerce.

Kegelovy cviky a oddálení ejakulace

Tzv. Kegelovy cviky posilují ty vnitřní svaly, které mají pozitivní vliv na požitek z milování. Ženy se mohu díky Kegelových cviků snadněji dobrat k orgasmu, nám zase mohou pomoci jej oddálit. Provádí se tak, že sevřete svaly, kterými zastavujete proud moči. Dostanete se přitom do stavu, kdy vám penis pulzuje jako při ejakulaci, ale bez výronu semene. Je prokázáno, že někteří muži při tomto zatínání prožívají tzv. suchou ejakulaci – orgasmus bez výronu semene. Je však velmi těžké odhadnout moment, kdy je třeba svaly zatnout. Proto zatínání nejdříve zkoušejte sami, při masturbaci.

Kegelovy cviky - jak na to

Zatínejte svaly jako byste chtěli zadržet moč a zase je uvolňujte. Po několika dnech můžete moment zatnutí prodlužovat až na deset vteřin a zkracujte také přestávky. Nezatínejte žádné jiné svaly a nezadržujte dech. Cviky můžete provádět potají kdekoliv – nikdo nic nepozná (kromě vaší partnerky – cviky se odrazí na vašem výkonu).

Suchá ejakulace

Zabránit výronu semene můžete také stisknutím močové trubice asi 2 cm od řitního otvoru těsně před ejakulací. Na poprvé to možná nevyjde, ale vše je otázkou cviku a tréninku. Zabráníte tak výronu semene, ale ejakulace proběhne jaksi „nasucho”, takže se o orgasmus neochudíte. Navíc penis po tzv. suché ejakulaci tolik neochabne a vy tak budete moci velmi pokračovat v milování. Suchou ejakulaci zkoušejte nejdříve při masturbaci. Až se jí naučíte, můžete ji vyzkoušet při milování s partnerkou.

Další možnosti jak oddálit ejakulaci

Opakovaná soulož

Existují i další možnosti, jak oddálit ejakulaci. Můžete např. nejdříve zkusit rychlovku a pak zahájit druhé kolo, při kterém už vydržíte déle.

Masturbace před milostným aktem

Pokud si ráno v den večerního setkání s partnerkou pomůžete sám, vydržíte déle.

Chlazení varlat

O vlivu chlazení na oddálení orgasmu věděli už staří Číňané. Varlata se chladí pomocí gelových polštářků (seženete je i ve zdravotních potřebách) nebo ve studené vodě.

Pomůcky

K oddálení ejakulace slouží také použít znecitlivující gely či masti, které se nanášejí několik minut před souloží. Ty by měly penis znecitlivět a prodloužit tak dobu milování. Tyto pomůcky nás však bohužel často ochuzují o příjemný požitek ze sexu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 10 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies