Tajemství proměny krásky v šeredu

Když je to mladé, je to celé takové roztomilé, hebké, příjemné, zaoblené a pružné, ale pak... Jak to zestárne, něco se s tím stane a všechno je najednou úplně špatně. Nedá se na to ani dívat, natož šahat. Existuje spousta teorií a výmluv o tom, co za to údajně může. A taky představa, že tak to prostě je, že to je genetika. Pojďme se na to ale podívat opravdu kriticky, abychom viděli, nakolik si za to ženy taky můžou samy a co se s tím dá dělat.

Kreslený snímek ženy s křídly jako motýl

Nic netrvá věčně

Zdroj:Nebudu vám nic nalhávat, není zrovna realistické očekávat, že se na vašem vzhledu nebo na vzhledu vaší družky za dlouhá léta společného života něco nezmění k horšímu. Život je bohužel nemoc se stoprocentní úmrtností a obecně vzato mizernou prognózou. Avšak najdou se některé skutečně podstatné genetické rozdíly mezi pohlavími. Tak především my chlapi obvykle nerodíme děti. No a protože kvůli tomu ženy musí projít tím, že přiberou hodně kilo, roztáhnou se jim určité tělesné partie a objeví se jizvy, není prakticky možné, aby to nezanechalo negativní následky. Na druhou stranu existuje mnoho žen, na kterých byste ani nemuseli na pohled poznat, že někdy byly těhotné. Zamyslete se nad tím. Pravděpodobně je to stálo nějaké úsilí, ale vůbec to není nemožné. Další podstatné rozdíly spočívají v hormonální aktivitě, která přece jen ztěžuje ženám ve vyšším věku neztloustnutí. Ale opět, najde se mnoho žen, které nikdy s obezitou problém neměly, a to ani v důchodovém věku. Často se jedná o sportovkyně, umělkyně nebo obecně ženy, kterým na jejich vzhledu nebo na jejich kondici z nějakého důvodu celý život opravdu záleželo. Samozřejmě prakticky všem z nich se stejně udělaly vrásky a zhoršil se jim zrak nebo sluch, vybledly vlasy a tak dál. Samotné projevy stáří ale nejsou nutně ošklivé nebo odpudivé, obzvlášť pokud jste zrovna sami v přibližně stejném věku. Pojďme se tedy bavit o tom, co musí žena udělat pro to, aby opravdu zošklivěla.

 

Dokonalost není zadarmo

Zdroj:Pokud jste opravdu nevyhráli genetickou loterii, a to se obvykle nestává, vaše krása bude důsledkem nějakého množství vynaloženého úsilí. Pokud je žena ještě mládě a chce se líbit, bude pro to dělat strašnou spoustu věcí: módně se oblékat, nosit rajcovní spodní prádlo, vonět se, mazat se krémy, dělat si složité účesy, barvit si vlasy, malovat se na tisíc a jeden způsob, holit se všude možně, možná si nechá i udělat tetování nebo piercing, ale tím se možnosti ještě ani zdaleka nevyčerpávají. S jejím mládím taky bude spojený aktivní životní styl. Minimálně kvůli škole bude dělat nějaký sport, potom taky tančit a obecně pařit, s rodinou nebo přáteli jezdit na výlety, možná i jezdit na koni nebo něco takového. Ano, mládí samo o sobě podstatně usnadňuje atraktivní vzhled a štíhlou linii, ale když se nad tím opět zamyslíte, najdou se docela často i obézní děti. Je sice pravda, že my chlapi to máme celkově jednoduší, ale taky to nemámě úplně zadarmo. Je rozdíl mezi chlapem, který tráví léta v posilovně, pravidelně se holí, používá deodorant a mentolové žvýkačky, gel na vlasy, solárko, značkové oblečení, atd., a chlapem, který je zarostlý jak neandrtálec, páchne mu z huby a konec konců i odevšad odjinud, a nosí teplákovou soupravu. A je to tlustý prase s kozama, ale bez svalů. Ne že by tyhle fyzické věci stačily samy o sobě nebo byly tím nejdůležitějším, ale bez toho je prostě člověk mnohem míň příjemná společnost.

 

 

Životní filozofie sedění na prdeli

Zdroj:Už tedy víte, v čem je u starších žen ten hlavní problém Je to prosté - začnou se zanedbávat. Proč Protože jakmile si vás vezmou, začnou mít pocit, že už se nemusí snažit. Ne hned, a nikdy ne úplně (nebo naštěstí alespoň skoro nikdy), ale jak se na to vyprdnou, rychle to s nimi začne jít s kopce. Chlapům se to taky může stát, ale protože my jsme to pohlaví, co se musí snažit, aby zabodovalo, dokážeme se v případě obnoveného zájmu nebo nově objevené šance kdykoli během chvíle spravit. Je fakt, že ženská prsa se v určitém bodě dají zachránit jenom operativně, ale kromě toho si v pracování na přitažlivosti nemají pohlaví co vyčítat. Svaly a jiné věci nám ostatně kvůli té potvoře gravitaci nakonec taky ochabnou. Já jsem na základě ustavičného pozorování a analýzy dospěl po letech k závěru, že krása nebo ošklivost jsou v konečném důsledku jenom projevem osobnosti člověka. Možná vám to zní jako naivní kravina, ale já opravdu mluvím z pozice rozumu a vědy. Lidé, kteří jsou "krásní" uvnitř, se totiž uměji nosit, ať už vypadají jakkoli, mají kolem sebe charismatickou auru. Už jen to může být fyzicky přitažlivé. Krása osobnosti navíc vychází z vlastností jako odhodlání, víra, přizpůsobivost, tolerance, vkus, a mnoha dalších podobných ctností. Proto se krásné osobnosti také obvykle vkusně oblékají, snaží se žít zdravě, umí se ovládat, jsou to cílevědomí a zruční lidé, a tak podobně. Prostě netráví život seděním na prdeli, a to ani když už metaforicky leží hrobařovi na lopatě. Snažte se proto vybrat si takovou ženu, která se začátkem manželství nepřestane žít. Abyste k tomu nebyli přinuceni i vy.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Chtěli byste doma nymfu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies