Stylové plavky na léto 2010

Domníváte se, že plavková móda se týká jen žen? Omyl? I oblast pánských oděvů do vody má své trendy! A ty letošní jsou opravdu neotřelé!

Fotografie zobrazující pánské plavky

Plavky jako návnada

Léto, to je čas svádění. Kdy jindy můžete, zvláště u vody, narazit na takové spousty krásných, spoře oděných žen? A díky slunci mnohdy odhazujeme nejen oblečení, ale i zábrany – čehož lze dobře využít! Chcete-li ale svou vyvolenou zaujmout, dobře si promyslete, v čem k vodě vyrazit. Jednobarevnými, špatně padnoucími plavkami díru do světa neuděláte! Buďte in a nechte se inspirovat našimi módními tipy!

Pánské plavky a střih – který bude slušet vám?

Ještě než začnete uvažovat nad tím, jaké pánské plavky si pořídit, měli byste vědět, jaký zvolit střih. Jste-li vyšší, atletické postavy, můžete si dovolit prakticky jakýkoliv typ plavek. Nejlépe vám ale padnou šortky. Jste-li naopak menšího vzrůstu, budete vypadat opticky vyšší v plavkách slipového střihu. Širší postavu zeštíhlí volnější plavky typu šortky, hubeňouři by měli zvolit opět střih slipový. Máte-li kulatý, dobře tvarovaný zadek a vypracovanou postavu, vsaďte na plavky s nohavičkou (boxerky). Ještě více upozorní na vaši pevnou figuru.

Jak opticky zvětšit „nástroj“

Máte problém s velikostí svého přirození a stydíte se jít kvůli tomu do plavek? Návrháři už dávno nemyslí jen na zakomplexované ženy s malými prsy – své přirození můžete opticky zvětšit i vy! Stačí si koupit tzv. Men's Push up, což jsou gelové vycpávky, které jednoduše vložíte do podšívky jakýchkoliv pánských plavek. Najednou budete vypadat obdařenější, vaše sebevědomí stoupne a budete se hned cítit lépe! 

Trendy plavky pro muže na rok 2010

Letošní plavková móda přeje odvážným. In jsou syté až křiklavé barvy, a to i v tónech dříve přípustných jen u žen (růžová, fialová). Stále frčí proužek a kostka, mnohem nápaditější ale budete v originálních potiscích, s jakými přišel např. módní guru John Galliano – jedná se o plavky s novinovým potiskem! V tomto duchu si můžete zakoupit i kšiltovku, žabky nebo tašku k vodě.

Na doladění plážovými doplňky rozhodně nezapomínejte. Známé módní značky často nabízí i celé sady, například plavky pro muže s kšiltovkou a tričkem ve stejném stylu. V takovém outfitu budete nepřehlédnutelný!

Kvalita na prvním místě

Chcete-li být in, plavky starší než dvě sezóny vyhoďte do koše. Pořiďte si opravdu kvalitní zboží značky jako je např. Litex, Addidas, Timo nebo Roxy. Sehnat u nás lze za dobrou cenu ale i plavky světových značek, jako je např. zmíněný Galliano nebo Calvin Klei či Guess.

Pro lepší přehled trendy pánských plavek pro léto 2010 si prohlédněte naši bohatou fotogalerii pod článkem.

Oboustranné plavky jsou in!

Chcete vlastnit více než jedny plavky, abyste je mohl měnit podle nálady? Kupte si oboustranné, jaké uvedla na trh např. značka Just Cavalli. Jakmile vás plavky omrzí, obrátíte je naruby a jste opět trendy.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové hry pro opravdové fajnšmekry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies